Windows 8 LiveKernelEvent Hatası

fiyu

Hectopat
Makaleler
2
Yer
New York-Ankara
Daha fazla  
Meslek
Sosyolog ve Kısa Film Yapımcısı - Senaryo Yazarı
Arkadaşlar bu hatayı alıyorum "Sorun Gider" işlemini uyguladım. Ayrıntılı sorun raporu göndermek istedi, "beş" adet aynı sorundan buldu. ben de gönderdim raporları ama sorum şu araştırma yaptım. Yerli yabancı kaynaklar'da bu hatanın ekran kartı sorunu olduğu ve değişim talep edilmeli şeklinde sonuçlar gördüm. Benim ekran kartım "ASUS GTX770 DirectCU II OC" ve henüz bir aylık. Çözüm bilen ya da bir fikri olanınız var mı?

Bu da yazılı hali;

Video donanımınızdaki bir sorun Windows'un düzgün çalışmayı durdurmasına neden oldu.

Sorun imzası

Kod:
Sorun Olay Adı: LiveKernelEvent
OS Sürümü: 6.2. 9200.2. 0. 0.256.48
Yerel Kimlik: 1055

Sorunla ilgili ek bilgiler

BCCode: 141
BCP1: FFFFFA80117CD4D0
BCP2: FFFFF88006B9B6B4
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000001370
OS Version: 6_2_9200
Service Pack: 0_0
Product: 256_1

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücünü aygıt yöneticisinden sil, ekran kartına uygun sürücüyü bul yükle.
Deniyorum hemen... Denedim silip en son çıkan sürücüyü yükledim. Şimdi nasıl anlayacağım sorunun bittiğini acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hatayı almazsan sorun düzelmiştir.
Hata raporları "güvenilirlik geçmişinde" duruyor. Şuan güncel bir hata çıkarmış değil. Ancak ben bu hata raporunu " 21 eylül"de almışım fakat bugün "işlem merkezin"de sisteme bakım yaparken fark ettim. Şuanda bir sorun görünmüyor. Hatanın devam edip etmediğini denetlemek mümkün mü ? üçüncü parti bir program ile örneğin.

1 ayı geçmiş süredir hata vermediğine göre sorun yoktur. Yapacağın tek şey driverlarını güncel tutmak olmalı.
İçim bir nebze rahatladı eyvallah... "GeForce Experience" yüklü otomatik uyarıları sayesinde hep güncel sürücüler yüklü ama galiba raporları sık kontrol etmek gerekiyor. Umarım sorun tekrarlamaz kendini.

- Güncelleme -

Konuyu hortlatmak gibi algılanmasın ama bu hatayı almaya devam ediyorum. Bıktırdı bu hata beni neden oluyor çözemiyorum.

Açıklama
Donanımınızdaki bir sorun Windows'un düzgün çalışmayı durdurmasına neden oldu.

Sorun imzası
Sorun Olay Adı: LiveKernelEvent
Kod: 141
Parametre 1: ffffe000013b34d0
Parametre 2: fffff80001bc6034
Parametre 3: 0
Parametre 4: 1be4
İşletim sistemi sürümü: 6_3_9600
Hizmet Paketi: 0_0
Ürün: 256_1
OS Sürümü: 6.3.9600.2.0.0.256.48
Yerel Kimlik: 1055

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar (bazı dosyalar artık kullanılamıyor olabilir)
WD-20131114-1830.dmp
sysdata.xml
WERInternalMetadata.xml

Yanlış şeyleri upload etmişsin. Miller'in dediği yerde ki dosyaları upload edeceksin başka yerden bulduklarını değil.
Windows altında bulmamı istediği dosyayı bulamıyorum. C:\Windows\Minidump bu tam olarak hangi alt dosyada ?

Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Başlangıç ve Kurtarma > Ayarlar bölümünden"Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğini kaldırın ve "Hata ayıklama bilgisini yaz" kısmından "Küçük Bellek Dökümü" seçeneğini seçerek "Tamam" a tıklayın.

Mavi ekran vermesi durumunda C:\Windows\Minidump klasöründeki dmp dosyalarını buraya upload edin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı