Windows 8 LiveKernelEvent Hatası

Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Başlangıç ve Kurtarma > Ayarlar bölümünden"Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğini kaldırın ve "Hata ayıklama bilgisini yaz" kısmından "Küçük Bellek Dökümü" seçeneğini seçerek "Tamam" a tıklayın.

Mavi ekran vermesi durumunda C:\Windows\Minidump klasöründeki dmp dosyalarını buraya upload edin.
Hocam dediğinizi yaptım ancak mavi ekran vermedi ve her neden ise bu "C:\Windows\Minidump" klasörü yok benim sistemde ama şu var "LiveKernelReports" içinde "dmp" uzantılı dosyalar var. "WD-20131114-1830.dmp, WD-20131105-1534-01.dmp ve WD-20131105-1534.dmp"

Bir daha ki mavi ekranınızda temizlik programlarını kullanma. Ekran kartına downclock yap, sürücü güncelle.
Ben hiç mavi ekran hatası almadım. İşlem merkezinde sadece rapor olarak bu hata mevcut hepsi bu ayrıca ekran kartı sürücülerini temiz bir şekilde silip tekrar yükledim. Asla temizlik programları gibi şeyler kullanmadım. Hiçbir zaman kullanmıyorum.

Konu başındaki hata ekran kartın kaynaklanmakta idi, şimdiki hata ise bilinmeyen bir donanımdan kaynaklı gibi gözükmekte. Sisteminizde fare klavye haricindeki tüm harici donanımları çıkartıp bu şekilde deneyip test edin.

Komut istemini yönetici olarak açıp sfc /scannow komutu yazarak windows onarımı yapın.

Ben hiç mavi ekran hatası almadım. İşlem merkezinde sadece rapor olarak bu hata mevcut hepsi bu ayrıca ekran kartı sürücülerini temiz bir şekilde silip tekrar yükledim. Asla temizlik programları gibi şeyler kullanmadım. Hiçbir zaman kullanmıyorum.
Temizlik programı kullanmadan dediğimiz yerde dosya bulunması lazımdı. Dump oluşurken bilgisayarı kapattı isen oluşmayabilir. Tekrar aldığında dediğimiz yerden direk dosyayı al upload et.

Temizlik programı kullanmadan dediğimiz yerde dosya bulunması lazımdı. Dump oluşurken bilgisayarı kapattı isen oluşmayabilir. Tekrar aldığında dediğimiz yerden direk dosyayı al upload et.
Haklısınız dediğiniz gibi olmalı ancak belirttiğim gibi bir temizleme yapmadım. Bu bulamadığım alt dosya oluşmuyor ve aramama rağmen bulamıyorum. Bir daha bu hata oluştuğu zaman hemen bakarım bu bulunmayan klasöre. Son olarak öneride bulunuldu. Harici donanımlar ile ilgili bir test yapmam istendi onuda deneyip net olarak ortaya çıkar sanırım sorunum. Aklıma takılan bir nokta var benim kaliteli bir klavyem vardı ancak o bozuldu. Bende eski bir klavye buldum onun ile idare ediyorum ve bu hata acaba uyumsuz klavye olayından oluşabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız dediğiniz gibi olmalı ancak belirttiğim gibi bir temizleme yapmadım. Bu bulamadığım alt dosya oluşmuyor ve aramama rağmen bulamıyorum. Bir daha bu hata oluştuğu zaman hemen bakarım bu bulunmayan klasöre. Son olarak öneride bulunuldu. Harici donanımlar ile ilgili bir test yapmam istendi onuda deneyip net olarak ortaya çıkar sanırım sorunum. Aklıma takılan bir nokta var benim kaliteli bir klavyem vardı ancak o bozuldu. Bende eski bir klavye buldum onun ile idare ediyorum ve bu hata acaba uyumsuz klavye olayından oluşabilir mi ?
Oluşmaz, çünkü senin hata ekran kartı ile ilgili.

USB girişli standart bir klavye ise bu sorun oluşmaz. Web cam, bluetooth gibi diğer harici donanımlardan dolayı olabilir.
USB girişli standart bir klavye değil PS/2 girişli...

- - - Güncellendi - - -

Oluşmaz, çünkü senin hata ekran kartı ile ilgili.
Hocam sizleri epey uğraştırdım ama kusuruma bakmayın. Bu sorun kesin ekran kartı ile ilgili noktasına geldiysek eğer bu kartı hemen servis almaya göndermeli mi ? ya da ikinci "PCI Express" girişine ekran kartını takıp denesek nasıl olur. Belki anakartın ekran kartı yuvasında bir sorun vardır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı