Windows 8 LiveKernelEvent Hatası

Hocam sizleri epey uğraştırdım ama kusuruma bakmayın. Bu sorun kesin ekran kartı ile ilgili noktasına geldiysek eğer bu kartı hemen servis almaya göndermeli mi ? ya da ikinci "PCI Express" girişine ekran kartını takıp denesek nasıl olur. Belki anakartın ekran kartı yuvasında bir sorun vardır ?
Denemeler yapabilirsin downclok dene. Servise gönderebilirsin kontrol etsinler.

Denemeler yapabilirsin downclok dene. Servise gönderebilirsin kontrol etsinler.
Downclock tam olarak nedir ve nasıl yapılır acaba ? Bahsettiğiniz "Asus Gpu Tweak" ile varsayılan ayarlara almak mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Downclock tam olarak nedir ve nasıl yapılır acaba ? Bahsettiğiniz "Asus Gpu Tweak" ile varsayılan ayarlara almak mıdır ?
Downclock Gpu saatini varsayılandan aşağı çekmektir. Overclock'un tersi :) gpu tweak ile normal saaitin altına çekeceksiniz kademeli şekilde.

Downclock Gpu saatini varsayılandan aşağı çekmektir. Overclock'un tersi :) gpu tweak ile normal saaitin altına çekeceksiniz kademeli şekilde.
Eyvallah yaptım ama değişen bir durum yok. Ayrıca monitör sorunları'da var. Hata harici donanımlardan mıdır ? Diyerek yönlendirmeleriniz ile o durumdan çıkan sonuç yok ancak şüphelendiğim bir donanım var. Harici donanım olarak "Logitech M705". Şüphelerimi destekleyen nokta ise Donanım hata giderme yaptığımda. USB 3.0 ile uyumlu değil bir nesil önceki port ile deneyip tekrar hata giderme yapın diyor ancak o işlemden bir sonuç alamıyorum. Vatan bilgisayar için bundan sonrasında sistem toplatmak gibi bir hata asla yapmam vaktim az diye toplasınlar dedim. Demez olsaydım. Ekran kartını çıkartıp elimde baktığımda arka çıkış portları ile soğutma ünitesi arasında bir eğrilik ve boşluk var. Artık ne yaptılarsa takalım derken. Hatta resim olarak göstermem gerekirse şu şekilde. Resimde kırmızı halka ile gösterdiğim bölüm benim kartımda bir boşluk olarak bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı