S sedatemre08 Hectopat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 15 15 Mart 2014 #1 Arkadaşlar minidump dosyası şudur. Sorun nedir? Bulursanız sevinirim. Minidump.rar — RGhost — Dosya paylaşımı Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Arkadaşlar minidump dosyası şudur. Sorun nedir? Bulursanız sevinirim. Minidump.rar — RGhost — Dosya paylaşımı
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 15 Mart 2014 #2 Hamachi yazılımını kaldırın. Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutu ile işletim sistemini onarım. Tüm driverlarınızı ve MS güncelleştirmelerini yükleyiniz. Artı 0 Eksi
Hamachi yazılımını kaldırın. Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutu ile işletim sistemini onarım. Tüm driverlarınızı ve MS güncelleştirmelerini yükleyiniz.
KS KS S sedatemre08 Hectopat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 15 16 Mart 2014 #3 Bilgisayarı açamıyorum arkadaşlar dün rastgele şansa açıldı hemen minidump dosyasını size gönderdim yoksa hep mavi ekran hatası veriyor ve pc yeniden başlıyor başka bi çözüm yokmu? Artı 0 Eksi
Bilgisayarı açamıyorum arkadaşlar dün rastgele şansa açıldı hemen minidump dosyasını size gönderdim yoksa hep mavi ekran hatası veriyor ve pc yeniden başlıyor başka bi çözüm yokmu?