tasarımı basit ama hızdan kazanıyor Vista'ya göreBana göre Windows 8.1 gayet güzeldi.
Windows 7'den daha iyi buluyorum.
Çıkış tarihi: 2012 herhalde desteği en kısa sürede biten Windows sürümü 8 için ocak 2016 o kadar hayal kırıklığı yaratmış demek ki (8.1 hariç)8 rezaletti.
W7 ve 8.1 çok iyiydi. Mümkün olsa bugün bile hiç düşünmeden geçerim.
8 ve 8.1 arasındaki fark tasarımdan ibaret değil. Yapı olarak da farklılar.
Çıkış tarihi: 2012 herhalde desteği en kısa sürede biten Windows sürümü 8 için ocak 2016 o kadar hayal kırıklığı yaratmış demek ki (8.1 hariç)8 rezaletti.
site sapıttı spama düşmüş8 rezaletti.
8 leş 8.1 mükemmeldi. Özellikle dokunmantik olarak çok büyük problem yaşatıyordu.Sevdiniz mi yoksa o dönemler Windows 7 hasreti mi çekmiştiniz?
Oda artık ömrünün sonuna yaklaşıyor başlat menüsünün yarısı 7 yarısı 8 olmuş bu tercih harika olmuş tasarımıyla renkleriyle güzel bir işletim sistemi olarak kaldı benceAynısı şuan Windows 10 için geçerli win 11 nefret kaynağı
Animasyon ve performans olarakta beğenmezdim. Ama genel olarak uygulamalarda pek sıkıntı yaratmazdı.@RufatM
kullanıcı deneyimin nasıldı ? bir ara düz 8 yükledim fazla kurcalamadım sonra güncellemelerle 8.1 olmuştu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.