Windows 8 Oyun Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Risky

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar
Arkadaslar bilgisayarım windows 7 iken bütün oyunları oynuyordum. Battlefield 3 vb oyunların hepsini oynuyordum windows 8 iken medal of honor warfighter yukledım ve acılmıyor. Oyunda bi sorun yok arkadaslar sizce windows 7'ye geri dönmeliyim mi yoksa bir çözümü var mı ?

Oyuna hiç girmiyor. Hata falan da vermıyor. Öyle olmaması lazım.

Torrent-oyun ama Win 7 sorun olmuyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin oyunlar Windows 8 ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Oyunları güncellemeyi öğren önce. Bahsettiğin 2 oyun da dahil 12 tane oyunu toplamda 4 dolar vererek orijinal alsaydın böyle uğraşmazdın işte.

Windows 8 gereğinden fazla abartıyorsunuz. Nedeni şu windows 7 de adam oynuyor ki bende windows 7 de oynuyorum oyun korsan şuana kadar korsan olupta windows 7 de hiç sorun yaşayanı görmedim herkes para vermek zorunda değil şahşım adına ücetli iye bir siteye üyeyim tek link şeklinde indiriyorm. Windows 8 le birlikte insanlara orjinal alın para verin mantığı yükleniyor herkesin bütcesi kendine göredir. Orjinal oyun aldığımızda da bekletme huyu var örnek isterseniz recep kardeşimizin ge-40 incelemesinde görebilirsiniz. Windows 8 hızlı ve iyi bir işletim sistemi olabilir ama windows 7 oyunlarda daha sorunsuz artık bu gerçeği değiştirmeyelim şuan durum bundan ibaret . Risk hiç bir uğraş sarfetme windows 7 yükle paşa paşa oyna istediğin oyunu saygılar.

Windows 8 gereğinden fazla abartıyorsunuz. Nedeni şu windows 7 de adam oynuyor ki bende windows 7 de oynuyorum oyun korsan şuana kadar korsan olupta windows 7 de hiç sorun yaşayanı görmedim herkes para vermek zorunda değil şahşım adına ücetli iye bir siteye üyeyim tek link şeklinde indiriyorm. Windows 8 le birlikte insanlara orjinal alın para verin mantığı yükleniyor herkesin bütcesi kendine göredir. Orjinal oyun aldığımızda da bekletme huyu var örnek isterseniz recep kardeşimizin ge-40 incelemesinde görebilirsiniz. Windows 8 hızlı ve iyi bir işletim sistemi olabilir ama windows 7 oyunlarda daha sorunsuz artık bu gerçeği değiştirmeyelim şuan durum bundan ibaret . Risk hiç bir uğraş sarfetme windows 7 yükle paşa paşa oyna istediğin oyunu saygılar.

Hayır gereğinden fazla abartmıyoruz. Hadi orijinal oyun, kul hakkı meselesini geçelim. Windows 8 ile bu bahsedilen oyunlar korsan olarak da oynanabilmekte. Yeter ki oyunu son sürümüne güncellesin. Windows 7 ile paşa paşa oyun oynanmıyor öyle. Oyunlarda sorunsuz da değil. Aero yüzünden oyunlarda performans düşüsü yaşatan bir işletim sistemine kimse kusursuz demesin burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı