Kimse Windows 8'de çalışıp Windows 7'de çalışmıyor diye bir şey dedi mi ?
Oyunların XP desteği bitti gün gelecek Windows 7 desteği de bitecek. O zaman ne yapacaksınız ? BF4 en güzel örnek. Tavsiye edilen işletim sistemi Windows 8.
Bende sana onu diyorum windows 7 de paşa paşa oyna derken böyle bir sorunla kimse karşılaşmadı iki işletim sistemini yapan da babamın oğlu değil fan değilim nede fanatik ama fazlaca abartıldığı için görüşümü dile getirdim . Sonuçta bir tercih meselesidir biri a'yı seçer biri b'yi ben a'yı seçenlerdenim ve gayet mutluyum pc 18 saniyede açılıp 5 sn kapanıyor en kral oyunları ultra ayarlarda oynayabiliyorsam bana ne lazım windows 8 birsürü programla uyumsuzluğu neden yaşıyım dimi ama![]()
Sen tercih edip yanlış yapabilirsin. Ama olmayan şeyleri dile getirip de insanları yanlış bilgilendirmeye hakkın yok.Bende sana onu diyorum windows 7 de paşa paşa oyna derken böyle bir sorunla kimse karşılaşmadı iki işletim sistemini yapan da babamın oğlu değil fan değilim nede fanatik ama fazlaca abartıldığı için görüşümü dile getirdim . Sonuçta bir tercih meselesidir biri a'yı seçer biri b'yi ben a'yı seçenlerdenim ve gayet mutluyum pc 18 saniyede açılıp 5 sn kapanıyor en kral oyunları ultra ayarlarda oynayabiliyorsam bana ne lazım windows 8 birsürü programla uyumsuzluğu neden yaşıyım dimi ama![]()
Yeni teknolojiyi en stabil Windows işletim sistemini tavsiye etmenin neresi fan boyluk ?Her iki işletim sisteminide kullandım ben şahsım adına memnun kalmadım yalan yanlış bilgide vermedim ayrıca insanların birinci amacı hep benim dediklerim doğru olsun karşı taraf ne düşünüyor umrumda değil. Bu tip davranışlar kimseye yakışmıyor kim nerde mutluysa nasıl hoşuna gidiyorsa o işletim sistemini kullanıyor bunda da anormal bir durum yok fan , yada fanatik olmayalım .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.