Windows 8 Oyun Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sana onu diyorum windows 7 de paşa paşa oyna derken böyle bir sorunla kimse karşılaşmadı iki işletim sistemini yapan da babamın oğlu değil fan değilim nede fanatik ama fazlaca abartıldığı için görüşümü dile getirdim . Sonuçta bir tercih meselesidir biri a'yı seçer biri b'yi ben a'yı seçenlerdenim ve gayet mutluyum pc 18 saniyede açılıp 5 sn kapanıyor en kral oyunları ultra ayarlarda oynayabiliyorsam bana ne lazım windows 8 birsürü programla uyumsuzluğu neden yaşıyım dimi ama :)

Bende sana onu diyorum windows 7 de paşa paşa oyna derken böyle bir sorunla kimse karşılaşmadı iki işletim sistemini yapan da babamın oğlu değil fan değilim nede fanatik ama fazlaca abartıldığı için görüşümü dile getirdim . Sonuçta bir tercih meselesidir biri a'yı seçer biri b'yi ben a'yı seçenlerdenim ve gayet mutluyum pc 18 saniyede açılıp 5 sn kapanıyor en kral oyunları ultra ayarlarda oynayabiliyorsam bana ne lazım windows 8 birsürü programla uyumsuzluğu neden yaşıyım dimi ama :)

Windows 8 bir sürü program uyumsuzluğu nedir ? Öyle bir şey yok. Koca karı lafı.

Sen tercih edip yanlış yapabilirsin. Ama olmayan şeyleri dile getirip de insanları yanlış bilgilendirmeye hakkın yok.
Burada orijinal oyun da var korsan oyunda. Bundan 2-3 ay öncesine kadar hepsi korsandı. İndirim yakaladıkça orijinal aldım. Korsan oynarken de paşa paşa oynuyordum.

Ayrıca Windows 8, Windows 7'nin geliştirilmiş halidir. Bu yüzdende Windows 7'de çalışan bir program, oyun vs.'nin Windows 8'de çalışmama ihtimali yoktur. Biz forum olarak bunu söylemekten bıktık. Fakat senin gibiler Windows 8'i kötülemekten bıkmadı.

İstediğim antivirus K-lite Codec gibi yaşamış olduğum bir çok programla uyumsuz. Şuanlık olayı uzatmaya gerek yok. Tercih meselesidir. Konu kapansıen fan yada fanatik olmanın alemi yok. Herkes hangi işletim sisteminden memnunsa onu kullanabilir kolay gelsin.

Çok önemli bir noktaya parmak basıldı şimdi : "Sen tercih edip yanlış yapabilirsin. Ama olmayan şeyleri dile getirip de insanları yanlış bilgilendirmeye hakkın yok." Evet kalkıp kimseyi zorla Windows 8'e geçirmeye hakkımız yok. Gelip evi basıp zorlayacak halimiz yok. Yükleyecek olan sizsiniz. İsterseniz XP yükleyin kendi keyfiniz bilir. Ama burada gelip yanlış bilgilendirme yapamazsınız. Windows 8'de çalışan oyunlar için buraya gelip Windows 7 yükle çatır çatır çalışıyor lafını kullanmazsınız. Öyle bir bahsediyorsunuz ki sanki Windows 8 ile oyunlar arasında sıkıntılar var, oyunlar çalışmıyor. Bu yanlış işte.

K-Lite de sınırsız çalışmakta virüs programları da. Şimdi aklıma geldi, siz Windows 8.1'i yüklememiş miydiniz hem ? Hatırladığım kadarıyla 8.1'e geçmiştiniz. Windows 8 ile 8.1'i karıştırıyorsunuz siz bence.

Her iki işletim sisteminide kullandım ben şahsım adına memnun kalmadım yalan yanlış bilgide vermedim ayrıca insanların birinci amacı hep benim dediklerim doğru olsun karşı taraf ne düşünüyor umrumda değil. Bu tip davranışlar kimseye yakışmıyor kim nerde mutluysa nasıl hoşuna gidiyorsa o işletim sistemini kullanıyor bunda da anormal bir durum yok fan , yada fanatik olmayalım .

Her iki işletim sisteminide kullandım ben şahsım adına memnun kalmadım yalan yanlış bilgide vermedim ayrıca insanların birinci amacı hep benim dediklerim doğru olsun karşı taraf ne düşünüyor umrumda değil. Bu tip davranışlar kimseye yakışmıyor kim nerde mutluysa nasıl hoşuna gidiyorsa o işletim sistemini kullanıyor bunda da anormal bir durum yok fan , yada fanatik olmayalım .
Yeni teknolojiyi en stabil Windows işletim sistemini tavsiye etmenin neresi fan boyluk ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı