Windows 8 Pro Arka Plan Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arka planda TeamViewer çalışıyor mu ? Birde yazım kurallarına biraz daha dikkat ederseniz sevinirim.

Arka planda TeamViewer çalışıyor mu ? Birde yazım kurallarına biraz daha dikkat ederseniz sevinirim.
Hayır kurulu bile değil. Yazım kurallarını söylüyorsun ama ben hiç Türkçe'de "TeamViewer" diye bir şey görmedim :) Not: "Uyarın için teşekkürler."

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir etkinleştirme anahtarı kullanmayı dene, ayrıca forumda Türkçe'yi düzenli kullanmaya özen göster.
Başka şekilde etkinleştirme yaptım fakat işe yaramadı sorun aynı :)

- - - Güncellendi - - -

8.1'e yükseltin. Muhtemelen sorununuz düzelecektir. Düzelmezse de belirtin yardımcı olalım.
8 i şuan dosyalar kaybolmadan 8.1 yapma şansım var mı acaba ?

Nasıl ki TR'de Windows yoksa TeamViewer'de yok. Bunlar yazılım ismi. Savunma yapayım derken kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.

- - - Güncellendi - - -

Başka şekilde etkinleştirme yaptım fakat işe yaramadı sorun aynı :)

- - - Güncellendi - - -

8 i şuan dosyalar kaybolmadan 8.1 yapma şansım var mı acaba ?

Güncellediğinizde mevcut tüm dosya ve ayarlar korunur.

Hayır kurulu bile değil. Yazım kurallarını söylüyorsun ama ben hiç Türkçe'de "TeamViewer" diye bir şey görmedim :) Not: "Uyarın için teşekkürler."

TeamViewer özel bir addır. Kendisi uzaktan erişim programıdır. Belki o arka planda açıktır ve aktif bir bağlantı vardır. Bu sebeple arka plan resmi kaldırılmış olabilir.

Arkadaşlar herkez Türkçe'yi çok iyi kullanacak diye birşey yok gülünç düşecek birşey de yok, "Teamviewer" özel isimdir baş harfi büyük olabilir ama "TeamViewer" olamaz bizim hangi hocamız öğretti bunu size bilmiyorum ama bir daha araştıralım.

Biz kafamızdan o "T" ve "V" harfini büyük yapmıyoruz, yapımcı firma o ismi uygun görmüş. Bizde programın "orijinal" adını aynen kullanıyoruz.

Kardeşim ben şunu anlatmak istiyorum adam logosunu öyle hazırlamış ben bunu gelip "TeamViewer" yazmam kafama yatmadığı için. Senin kafana yatıyorsa sende öyle yaz teşekkür ediyorum yardımların için. Not: " TechnopatSu " - " Technopat Su " hangisi doğru ? :) Saygılarımla bunun yeri burası değil.

Sen kendi kafana yatmadığı için öyle yapıyorsan, doğruyu yapan insanları da yargılayamazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı