Video rehber olacak. Kaydetmemişsiniz çıkarken programdan.
Şifreyi bulmuyor, kaldırıyor diye biliyorum. Bundan sonra sistem kullanıcı şifresi istemiyor.
abi bi konu hakkında danışamak istedigim bişeu var müsait oldugunda ulaşırmısın banaŞifreyi bulmuyor, kaldırıyor diye biliyorum. Bundan sonra sistem kullanıcı şifresi istemiyor.
Windows şifresini kırmak için uzun zamandır kullanılan Offline NT Password & Registry Editor 3 sene ardından nihayet güncellendi ve yeni sürümü ile karşımızda.
Bu programla NT3.5'ten Windows 8.1'e 64 bit ve Server sürümleri dahil (2003, 2008, 2012 gibi) bütün işletim sistemlerinin parolalarını kaldırabilirsiniz.
Peki nasıl ?
Yakın zamanda bir video rehberimiz gelecek ama o gelene kadar şimdilik bu kısa adımlarla ilerleyelim:
- Buradan USB sürümünü indirin: http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/usb140201.zip
- Dosya içeriğini USB belleğin kök dizinine çıkartın.
- Bootloader'ı yüklemek için komut satırını yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu girin:
- E:syslinux.exe -ma E:
- Burada E, USB belleğinizin harfi. Tabi sizin USB belleğiniz farklı bir harfte olabilir.
- Hiçbir şey olmamış gibi gözükse de bootloader yazılmıştır. USB bellek içinde ldlinux.sys adında bir dosya belirebilir, bu normaldir.
- Artık tek yapmanız gereken USB'den boot edip yönergeleri takip etmek.
komut satırını yönetici olarak çalıştırın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.