Windows 8 Şifre Kırma Yeni Yöntem - Offline Windows Password & Registry Editor

Windows şifresini kırmak için uzun zamandır kullanılan Offline NT Password & Registry Editor 3 sene ardından nihayet güncellendi ve yeni sürümü ile karşımızda.

Bu programla NT3.5'ten Windows 8.1'e 64 bit ve Server sürümleri dahil (2003, 2008, 2012 gibi) bütün işletim sistemlerinin parolalarını kaldırabilirsiniz.

Peki nasıl ?

Yakın zamanda bir video rehberimiz gelecek ama o gelene kadar şimdilik bu kısa adımlarla ilerleyelim:
  1. Buradan USB sürümünü indirin: http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/usb140201.zip
  2. Dosya içeriğini USB belleğin kök dizinine çıkartın.
  3. Bootloader'ı yüklemek için komut satırını yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu girin:
    • E:syslinux.exe -ma E:
  4. Burada E, USB belleğinizin harfi. Tabi sizin USB belleğiniz farklı bir harfte olabilir.
  5. Hiçbir şey olmamış gibi gözükse de bootloader yazılmıştır. USB bellek içinde ldlinux.sys adında bir dosya belirebilir, bu normaldir.
  6. Artık tek yapmanız gereken USB'den boot edip yönergeleri takip etmek.

Öncelikle konu için teşekkürler. Lakin, Windows 8.1 Enterprise 64bit işletim sistemimin Haysev adındaki yerel hesabına 123456 şifresi koyup, deneme amaçlı kırmayı denedim ve en son aşağıdaki bölüme kadar geldim ancak q'ya basıp geri geri giderek kaydedip çıkacağım ama q'ya bastığımda beni geri atmıyor. Bunun nedeni nedir?

QANr7A.jpg

Ayrıca gene aynı sistemimde, aynı iş için, diğer anlattığın yöntem olan ophcrack'ıda denedim ama oda "WARNING: No partition containing hashes found" uyarısı veriyor. Ophcrack'ı kendim manuel olarak başlattığımda ise tarama yapmıyor.

VVRpRq.jpg

2g473v.jpg

Yani bende iki yöntem de işe yaramadı. Durum bir tek bende mi böyle? Yoksa bu programlar Win 8.1'de yahut 64bit'de mi çalışmıyor. Yardımcı olursan sevinirim.

@Recep Baltaş yine ben Recep Bey bu sefer bunu denedim fakat olmadı, önüme gelenlere 1 diyorum sürekli fakat sürekli aynı şey gelince kapattım ve olmuştur diye düşündüm. Ama olmadı bi yardimci olur musunuz?

komut satırını yönetici olarak çalıştırın

Sorunda burada zaten. Ne olursa olsun yönetici olarak açmaya çalıştığımızda ASP şifresini istiyor. İstemesini geçtim, bazı şeylere erişim engeli getiriyor. Hiç bir şekilde ne bir uygulama açabiliyorum nede bir şey silebiliyorum.

Son mesaj 2016 da yazılmış ama yapacak bir şey bulamadım. Yardım eden yok. O yüzden buraya da yazmak durumunda kaldım. Bir şekilde formatsız halletmek gerek. Aksi taktirde kendimde format atamıyorum. Mecbur kasayı götürmem gerekecek. Bunu da şuan için istemiyorum.

@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı