Windows 8 sınırlı bağlantı

la1end

Hectopat
Katılım
9 Mart 2013
Mesajlar
14
Windows 8 asus leptobum var ve internette gezerken birden sınırlı diyor. Wireless adaptörle başkasından alıyorum sadece sorun bendede değil windows 8 lerin genel sorunu gibi görünüyor. Bi arkadaşın evde kendi interneti var onda da sınırlı yazıyo. Bi çok çözüm araştırdım internette kesin sorunu çözecek varmı?
 
Windows 8' in genel sorunu diye şimdi sen yazdın ya. Başkası da burdan görecek. Sonra o da başlayacak Windows 8 sorunluymuş diye. Ne alakası var bu durumun Windows 8 ile. Sen Wireless kartının sürücüsünü düzgün yükledikten sonra hiç sıkıntı olmaz. Hee bazıları da internet şifresini yanlış giriyor. Ya da önceden girdiğinde bu şifreyi kaydedip, daha sonra wireless şifresini değiştirince bilgisayarda kayıtlı olan şifreyi değiştirmediği için de aynı hatayı alanları gördüm. İlk yapacağın Wireless kartının sürücüsünü güncellemek.
 
Bu forumda herkes Windows 8 kullanıyor ve hiçbirimiz böyle bir sorun yaşamadık :) İnterneti aldığınız kişinin bağlantısı kopuyordur. Ağ kartı sürücünüz güncel değildir ya da güvenlik yazılımınız sorunludur. Windows 8 ile bir alakası yok konunun yani.
 
Birincisi ağ kartı olarak wireless adaptör kullanıyorum ve win8 uyumlu değil ama çalışıyor. Sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm win 8 win 7 aynı evde iki bağantı yaptık. Aynı kişiye win 8 sınırlıya düşüyo win7 de bişey yok. Ve bi çok kişiden de duydum sınırlıya düştüğünü. Bu da gösteriyorki win8 sorunludur ağ kartı güncel olsun olmasın ben pcmin ağ kartınımı güncelledim. Aldığım gibi duruyor ama hiç kopmuyor. Win8'de bazen 5 dakkada bazen yarım saatte belli olmuyo sınırlı yazıyor. Wireless adaptörden kaynaklıysa bilemem win7 kuracaz çare yok...
 
Arkadaşım madem Windows 8 sorunlu diyorsun. Bu forumun çok büyük bir kısmı Windows 8 kullanıyor ve böyle bir sorunla karşılaşan olmadı. Olduysa da mutlaka çözülmüştür sorun. Araştırmadan sormadan etmeden sorun Windows 8 diyorsan diyecek bir şey yok. Wireless adaptörün marka ve modeli nedir?
 
Arkadaşım madem Windows 8 sorunlu diyorsun. Bu forumun çok büyük bir kısmı Windows 8 kullanıyor ve böyle bir sorunla karşılaşan olmadı. Olduysa da mutlaka çözülmüştür sorun. Araştırmadan sormadan etmeden sorun Windows 8 diyorsan diyecek bir şey yok. Wireless adaptörün marka ve modeli nedir?

Ben de seorunu olmayanı anlamadım kardeş :D Bi çok sitede win8 sınırlı yazdınmı bi sürü şey çıkıyo. Ben win7 de öyle bi ibare görmedim. Wireless adaptör birisi everest ewn 710, onu kenara kaldırdık hızı yavaş. Şu anki Alfa awus036nha modeli. Dediğim gibi bi arkadaşta kendi interneti var evinde oda win8 sınırlı ya düşüyo.
 
Şöyle bir video var göz atın.


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı