Windows 8 Türkçe İndirme Bağlantıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yandex ile 2-3 saatte windows 8 64 bit indirdim flas bellekten kurulum yaptim gerçekten çok güzel bir sistem. Windows 7 64 bit kurucaktım ama Windows 8 kurdum çok iyi bir işletim sistemi Windows 8'i bizlere getiren ve her konuda yardımcı olan technopat'a sonsuz teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yandex Disk kullanarak sorunsuz indirdim. Boot etmek için WinToBootic ve Windows 7 USB DVD Download Tool indirdim.
WinToBootic formatlama kısmını geçiyor sonra flashing failed hatası veriyor,
Windows 7 USB DVD Download Tool içinde "we were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again." bu hatayı alıyorum. USB belleği defalarca biçimlendirdim. Gerek fat32 gerekse NTFS olarak. Şu an için yandex diskten tekrar dosyayı çekiyorum. Acaba sorun USB bellekte olabilir mi?

Yandex Disk kullanarak sorunsuz indirdim. Boot etmek için WinToBootic ve Windows 7 USB DVD Download Tool indirdim.
WinToBootic formatlama kısmını geçiyor sonra flashing failed hatası veriyor,
Windows 7 USB DVD Download Tool içinde "we were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again." bu hatayı alıyorum. USB belleği defalarca biçimlendirdim. Gerek fat32 gerekse NTFS olarak. Şu an için yandex diskten tekrar dosyayı çekiyorum. Acaba sorun USB bellekte olabilir mi?

Anti-virüs programının korumasını kapatarak yapmayı dene. Ben böyle çözmüştüm sorunu. O da olmazsa programı yönetici olarak çalıştır.

Anti virüs programı kullanmıyorum ayrıca yönetici olarak çalıştırmayı da denedim sonuç olumsuz. Sizin de aldığınız hatalar aynı mıydı?

Evet aynı sorun, güvenlik duvarını bile kapattım fakat yine hatayı verdi.
Tekrar indirip kurdum yine aynı hatayı aldım. USB bellek değiştirmeyi deneyeceğim olmadı dvd ye yazdıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet aynı sorun, güvenlik duvarını bile kapattım fakat yine hatayı verdi.
Tekrar indirip kurdum yine aynı hatayı aldım. USB bellek değiştirmeyi deneyeceğim olmadı dvd ye yazdıracağım.

Her ne kadar forumdan;

"Aşağıdaki sebepten dolayı yasaklandınız:Türkçe Kuralları
Yasağın kalkacağı tarih: 09-11-2013, 09:00 PM" , tarzı bir uyarı ile uzaklaştırılmış olsam da sorunu çözdüm.

Başlat menüsünden "Çalıştır" kısmına "cmd" yazıp açılan sayfaya sırasıyla bu komutları yazdım.
Kod:
diskpart 
select disk 1 (Genelde 1 oluyor, dikkat edin sabit diskinizi formatlamayın)
clean 
create partition primary 
select partition 1 
active 
format fs=fat32 
assign 
exit

Sonra tekrar bootladım ve sorun çözüldü şu an yandex diskinden indirmiş olduğum win8 i kullanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı