Windows 8 + Ubuntu aynı anda kullanmak

S.T.R.A.N.G.R.

Kilopat
Katılım
30 Mart 2013
Mesajlar
1.185
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün bilgisayara Windows 8 format atacağım, başlamışken bir de Ubuntu kurayım dedim. D'den 15 Gb ayırdım yeni disk oluşturdum. Ubuntu 12.10 var elimde. Internetten nasıl yapılacağını araştırdım fakat çoğu eski konular XP ve Vista için. Ben şimdi C'ye normal bir şekilde Win8, diğer diske de normal Ubuntu mu kuracağım yoksa ayrı olarak yapmam gereken bir şey var mıdır? Ayrıca bunu yapınca D'deki verilere bir zarar gelme ihtimali var mıdır? Ve son olarak benim DVD okuyucum bozuk olduğu için USB'den kuracağım bu bir sıkıntı yaratır mı?
Şimdiden teşekkürler :)
 
YAMYAM nerde ya, geçen Dual boot kurmak isteyen birine Bootloader yazdırtıyordu az kalsın :) Alem adamdı ya, hep işleri yokuşa sürüyor. Adam Ubuntu kuracak, illa bi temiz format konusuna yolluyor adamı :) Ne gerek var aaaabiiiii :)
 
Ben Ubuntu'yu Wubi ile kurdum. Başlangıçta Windows 8 ve Ubuntu seçimi yapabiliyorum. Şimdi de Windows 8 formatı atmak istiyorum, Windows 8 'i tekrar yükleyeceğim yani. Ubuntu'ya bir zarar gelir mi? Bir sıkıntı olur mu?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı