H Hakan Bey Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 522 21 Haziran 2015 #11 BaranOyunda dedi: Sanırım yanlış okumuşum. Linkte aynı bilgisayara tekrar kurdum yazıyormuş. Link Genişletmek için tıkla... Evet zaten anlatılanda bilgisayarın BIOS'una gömülü lisansı öğrenmek Microsoft'un lisans politikası değil. Burada size gerekli bilgiler mevcut. Windows Lisans Tipleri ve Kullanım Koşulları Nelerdir? enpedi-Anasayfa
BaranOyunda dedi: Sanırım yanlış okumuşum. Linkte aynı bilgisayara tekrar kurdum yazıyormuş. Link Genişletmek için tıkla... Evet zaten anlatılanda bilgisayarın BIOS'una gömülü lisansı öğrenmek Microsoft'un lisans politikası değil. Burada size gerekli bilgiler mevcut. Windows Lisans Tipleri ve Kullanım Koşulları Nelerdir? enpedi-Anasayfa
D deepdark0 Ziyaretçi 21 Haziran 2015 #12 Burada yazılan makale lisans öğrenmeyi anlatıyor. Cihaz üzerinde gelen lisansı başka bir cihaza girmek gibi bir olay olmuyor. Sadece o cihaza özeldir o lisans. Arkadaşın verdiği makaleyi okur iseniz şartları anlarsınız.
Burada yazılan makale lisans öğrenmeyi anlatıyor. Cihaz üzerinde gelen lisansı başka bir cihaza girmek gibi bir olay olmuyor. Sadece o cihaza özeldir o lisans. Arkadaşın verdiği makaleyi okur iseniz şartları anlarsınız.
BaranOyunda Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #13 Yani şimdi 300TL Windows'a mı vereceğim? 300TL daha bütçem olsa ekran kartımı güçlendirirdim. Yada ekran kartını değil daa mantıklısı 300TL ye SSD takardım. Windows' a 300TL bence fazla.
Yani şimdi 300TL Windows'a mı vereceğim? 300TL daha bütçem olsa ekran kartımı güçlendirirdim. Yada ekran kartını değil daa mantıklısı 300TL ye SSD takardım. Windows' a 300TL bence fazla.
D deepdark0 Ziyaretçi 21 Haziran 2015 #14 Öğrenci isen DreamSpark ile ücretsiz Windows 8.1 lisansı alabilirsin. Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma Rehberi | Sayfa 3 | Technopat Sosyal
Öğrenci isen DreamSpark ile ücretsiz Windows 8.1 lisansı alabilirsin. Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma Rehberi | Sayfa 3 | Technopat Sosyal
BaranOyunda Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #15 Öğrenciyim fakat onlar sadece üniversitelerde diye biliyorum.
BaranOyunda Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #17 Ben bu sene liseye geçtim. Alabilir miyim? Buradan sonra ne yapacağım? Dosya Ekleri Adsız.png 41,2 KB · Görüntüleme: 428
D deepdark0 Ziyaretçi 21 Haziran 2015 #18 Öğrenci Belgesinin fotoğrafını çekip yolla. Bu şekilde alan insanlar gördüm. Belki kabul edilir. Denemekte fayda var. Bu konuyu incelemeni öneririm. [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key | Technopat Sosyal
Öğrenci Belgesinin fotoğrafını çekip yolla. Bu şekilde alan insanlar gördüm. Belki kabul edilir. Denemekte fayda var. Bu konuyu incelemeni öneririm. [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key | Technopat Sosyal
H Hakan Bey Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 522 21 Haziran 2015 #19 Windows'a para vermek istemiyorsanız Linux kullanabilirsiniz.
D deepdark0 Ziyaretçi 21 Haziran 2015 #20 Rehberi izler isen hepsi detaylı anlatılıyor. Mail adresini istiyor okulun.