Windows 8 Update 1 Hakkında Görüşleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırf update 1 için PC'ye reset attım. Windows 8'e geri döndüm. Önce updatelerini yüklüyorum şuan. Daha sonra 8.1 kurcam. Sonra update 1. Bakalım, bu sefer hata vermeyeceğini düşünüyorum.

Güncelleyemeyen arkadaşlar Update bileşenlerini sıfırlayabilirler:

How do I reset Windows Update components?
Recep abi ben sıfırladım pc'yi güncellemeler yanlış bilmiyorsam silinmiştir demi.

Sırf update 1 için PC'ye reset attım. Windows 8'e geri döndüm. Önce updatelerini yüklüyorum şuan. Daha sonra 8.1 kurcam. Sonra update 1. Bakalım, bu sefer hata vermeyeceğini düşünüyorum.

Recep abi ben sıfırladım pc'yi güncellemeler yanlış bilmiyorsam silinmiştir demi.

Önce Windows 8, ardından mağazadan 8.1 güncellemesi yapınca 8.1 update 1 de beraberinde kuruluyor.

Bende böyle oldu. Bir önceki sayfadaki mesajımda da belirtmiştim.

Windows 8.1 güncelleştirmesinin mağazada görünebilmesi için bütün güncelleştirmelerin sorunsuz yüklü olması lazım. Ayrıca hem performans olarak hemde görsellik açısından çok güzel bir işletim istemi tek sorunu e postama baktam isterken yerel hesaptan çıkmak zorunda kalıyorum.

Güncellemeyi sevmedim sizce geri alayım mı ? Yoksa ilerde başka bir güncelleme olur mu ?

Önce Windows 8, ardından mağazadan 8.1 güncellemesi yapınca 8.1 update 1 de beraberinde kuruluyor.

Bende böyle oldu. Bir önceki sayfadaki mesajımda da belirtmiştim.
Şimdi güncelleştircem mağazadan inşallah dediğin gibi bendede öyle olur tekrar update 1'yi yüklemeye gerek kalmaz kardeşim. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı