Windows 8 uyumlu disk bölümleme programı

Windows 8 için bir Partition programı arıyorsanız daha fazla aramayın :) Ben sizin yerinize arayıp buldum :)

İki seçenek var. Birisi Minitool Partition Wizard, diğeri ise Easus Partition Master. Her ikisi de hem 32 Bit hem de 64 Bit Windows 8'e tam destek veriyor ;)

Paylaşım için teşekkürler. Peki Recep hocama ve diğer tüm arkadaşlara sormak istiyorum;

Veri Kurtarma ve Onarma Programları başlığı altında 3 kategoride kullandığım programlar var. Lakin düzenli kullanmak yerine, hepsini ihtiyacım olduğunda kısmen tek tek denediğimden hiç birinin detaylı kullanımı aklımda kalmayabiliyor.

Windows 10'a temiz bir geçiş yaparak gayet stabil bir sistem elde ettim ve sistem imajını almadan önce, ihtiyacım olduğunda yüklemek yerine şimdiden yükleyip hazırda durması adına bu 3 kategoriden birer program yükleyip öyle sistem imajını almak istiyorum.

1.jpg


Ayrıca 4. kategori olarak Bootloader programları için de tavsiye istiyorum. Her programın kendine göre bir işlevi olsa da, tek biri tüm işimi görebilir mi merak ediyorum? Sizce bu 4 kategori için hangi programları yükleyip sürekli kullanmalıyım? Yani hangileri devamlı her ihtiyacıma cevap verebilecek yeterlilikte programlar?

2. bir sorum: Depo olarak kullandığım D bölümümde ki bazı programların satup'ı yok, kısayol üzerinden direkt çalışıyorlar. Ven bunların kısayollarını hızlı başlata ekleyip kullanıyorum. Ama haliyle program yolundan silinip taşındığında kısayolda işlevini yitiriyor. Peki ben sistem imajını alıp tekrar yükledikten sonra bu kısayollar işlevini yitirir mi? Yoksa hızlı başlata kısayolunu aldığım programın diski, bilgisayarda takılı olduğu ve programın o disk içinde ki yolu değişmediği sürece sistem imajını yükledikten sonra da kısayolların işlevleri devam eder mi? Zira ona göre sistem imajı alacağım.

2.jpg
 

Dosya Ekleri

  • 1.jpg
    1.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 331
  • 1.jpg
    1.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 217
Son düzenleme:
Windows 8 için bir Partition programı arıyorsanız daha fazla aramayın :) Ben sizin yerinize arayıp buldum :)

İki seçenek var. Birisi Minitool Partition Wizard, diğeri ise Easus Partition Master. Her ikisi de hem 32 Bit hem de 64 Bit Windows 8'e tam destek veriyor ;)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 64 bitlik sistemimde işlem başarıyla gerçekleşti. Yalnız "Apply" dedikten sonra program bilgisayarımızın yeniden başlatılmasını istiyor, yeniden başladıktan sonra işlem başarıyla gerçekleşiyor.
Çok teşekkür ederim Recep bey, HDD algoritmasından dolayı bu birleştirmeyi programsız 3-4 saat yapmak için uğraşmıştım fakat olmamıştı...
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı