Windows 8 vs Windows 10

Windows 11

Kilopat
Arkadaşlar iyi akşamlar 10 gün içerisinde Windows 7 piyasadan çekileceği için bu soruyu soruyorum sizce Windows 8 mi kullanmalıyım Windows 10 mu?
Not: Oyun konusunda hangisi iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun konusunda Windows 10 öneririm.

Sistem özellikleriniz nedir?
O yüzden internet kafeler yeni sistemlere Windows 7 kuruyor. Bırakın şu Windows 10'u bilmeden savunmayı.
İnternet kafelerin ve bilgisayarcıların çoğu bilgisayarın B'sinden anlamıyor. Ek olarak, internet kafelerin Windows 7 kullanması "Windows 7 iyidir." demek değildir. Ona bakılırsa Windows 10, Windows 7'den daha çok kullanılıyor.

Oyun konusunda Windows 10 öneririm.

Sistem özellikleriniz nedir?

İnternet kafelerin ve bilgisayarcıların çoğu bilgisayarın B'sinden anlamıyor. Ek olarak, internet kafelerin Windows 7 kullanması "Windows 7 iyidir." demek değildir. Ona bakılırsa Windows 10, Windows 7'den daha çok kullanılıyor.
Zaten artık Windows 10'a geçiş yaptılar :) Desteğin kesileceğini öğrenince. Ne de olsa çoğu korsan yazılım kullanıyor.
O yüzden internet kafeler yeni sistemlere Windows 7 kuruyor. Bırakın şu Windows 10'u bilmeden savunmayı.
2 yıldır Windows 10 kullanıyorum. Keşke daha önce kullansaydım dedim :) Laflarına dikkat etmeni öneririm.

Windows 7 2009 yılında çıkmış bir işletim sistemi. 11 sene geçti üzerinden. Bu saatten sonra 11 senelik bir işletim sistemini değil önermek artık kullanmak bile tamamen enayiliktir. SSD olmayan bir sisteminiz varsa Windows 8.1 Home kurun illa Windows 10 kullanın diye kimse dayatamaz size zaten. Windows 10 kötü deyipte 11 senelik işletim sistemi daha iyi demekte akıl işi değil zaten. Yeniliğe açık olun biraz. Daha 1 saat önce sistemime Windows 10 1809 kurdum bütün güncellemelerini yaptım en güncel sürücülerimi de kurdum sistem şuan resmen akıcı olarak çalışıyor gayette hızlı. Windows 7 devri bitti artık üzerine toprak atılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı