Windows 8 Wireless Açamama Sorunu

Countless Skies

Kilopat
Katılım
25 Ocak 2012
Mesajlar
1.353
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. https://www.technopat.net/forum/win...ndows-8-bluetooth-ve-wireless-acamiyorum.html Bu konuyu açmıştım ve https://www.technopat.net/forum/ayg...ackard-bell-tm86-klavye-kisayol-programi.html bunu kurarak sorunu çözmüştüm. Az önce wireless' ı açmam gerekti Fn+F2 yaptım ama burdaki açılması gereken Launch Manager penceresi açılmadı. Wireless , bu fotoğraftaki gibi görünüyor. Üzerine tıklanmıyor yani. Ve F2+F2 yapınca açılan tek şey bluetooth. Klavye kısayol programını silip tekrar kurdum ama sonuç aynı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de başka bir sürücüde oluyor. Tam bir çözüm değil ama kaldırıp kurunca hatasız çalışıyor artık.
 
Burada işte. :)
DMrKG39.png
 
Aygıt yöneticisinden Ağ bağlantılarda bulunan aygıtları kontrol et özelliklerinden hepsinin güç bölümlerinde bulunan tikleri kaldır.

Teşekkürler sorun çözüldü ama hala FN+F2 yapınca Launch Manager çıkmıyor :D

- - - Güncellendi - - -

Sorun çözüldü ama ayarlardan kablosuza girdiğimde bi açılıyor bi açılmıyor. Az önce wireless' ı açık bıraktım ama kendiliğinden kapandı. Mesela şu an ayarlara girince açılmıyor ama az önceye kadar açılabiliyordu.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı