Çözüldü Windows 8 Wireless kopma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahmet Epli

Kilopat
Makaleler
1
Windows 8'i kötülemek gibi bir amacım yok. Severek kullandığım bir işletim sistemi. Şimdiye kadar W8'de yaşadığım tek sorun diyebilirim. Windows 8'e geçtiğimden beri dememin sebebi W7 de kullandım fakat böyle bir sorun olmamıştı.

Kullandığım Wireless cihazı: TL-WN321G - TP-LINKe hoş geldiniz

Şimdiden teşekkürler.

Tam olarak o değerleri görmeniz çoğu zaman mümkün değildir ama 20 Mbps'lik pakette 4 Mbps'lik hız almak pek hoş olmamış. Superonline'yi arayıp söyleyin bir kontrol etsinler olmazsa. AKK ihtimali de var tabii. En başta onu sorgulamak lazım.

Konumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü diyebilirim. Sinyal gücü biraz kafama takılmıyor değil ama buna da şükür artık durduk yere kesilme olmuyor. Hız testi için şunu da söyleyebilirim AKK aşılmış olması muhtemel. Bayram bitiminde faturayı yatırıp bir test daha yapıp net sonuca ulaşmış oluruz diye umut ediyorum.

Eğer bu testler sırasında o sinyal gücü 4. ve 5. seviye arası düşüp, çıkıyorsa o değerler almanız normal. Sinyal düşüş-çıkış sıklığı o cihaz için mesafe ile ilgili.

Dediğim gibi bende kullandım o cihazı birkaç gün ve örneğin 15-20 metre mesafede 3. seviyeyi geçmiyordu sinyal gücü. Üstelik firmanın Windows 8 sürücüsü yok...

Wireless adaptorünün modelini TP-Link Model no: TL-WN321G olarak geçiyor kutusunda.

- - - Güncellendi - - -

USB yazılımının güncellemesini nereden bulabilirim? Anakart model:ASUS P5G41T-M sitesinden bir şey bulamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı