Çözüldü Windows 8 x64 Mavi Ekran Hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eren5157

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır Tecnopat'in inceleme videolarını takip ediyorum. Bugün foruma yeni üye oldum. Sistemimde sürekli mavi ekran hataları alıyorum. Bu hatalardan birkaç tanesini not aldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

"Sistem Service exception"
"Irql NOT less or equal"
"Hata kodu : 0xc0000001"
"Driver irql NOT less or equal (wdf01000.sys)"
"Sistem Service exception (win32k.sys)"
"Page fault in nonpaged area (ntfs.sys)"
"Memory Management"
"Pfn list corrupt"
"Unexpected Kernel Mode trap"

Not: Sistemimde anakart ve işlemci yeni değişti ve bu değişiklik sonrasında bu mavi ekranları almaya başladım. Ram'den suphelendim, memtest86 ile test ettim sorun algıladı. Fakat bir önceki anakart ve işlemcimde mavi ekran almiyordum bu ramlarle. Yeni aldigim işlemci ve anakart i7 4790k ile msi z97 gaming 5.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu Format cd si ile 2 sene pc kullandım böyle hatalar vermiyordu neden şimdi vermeye başladı acaba ? Anakart veya işlemcimde sorun yok diyorsunuz. Remtest86 programında remler de hatalar çıktı ondan da kaynaklanmis olma ihtimali yok mudur ?

Hani yani daha önce kullandığım Windows bu olduğundan dolayı soruyorum. Ayrıca 3 farkli Windows'u ayri ayri kurarak da denedik vatan Computer'da. Windows 8.1 Pro da dahil. Vatan teknisyenleri önce ekran kartının sorunlu olduğunu, sonra ekran kartında olmadığını ve ramlar in uyusmazligindan olduğunu söylediler.

Bu arada "bad pool header" hatası da eklendi şimdi listemize. Yine de başka işletim sistemi kurarak deneyin derseniz, yarın başka işletim sistemi kurarak deneyebilirim yani Win 8.1. Teşekkürler.

Tamam ben o zaman işletim sistemi denemelerini vs. yapayım en yakın zamanda dönerim. Teşekkür ediyorum ☺

Konuyu takipteyim (y)
Sizin de mavi ekran sorununuz varsa yeni konu açıp sizde dosyaları paylaşın. Burada konu sahibine önerdiklerim sizin işinize yaramayacak, o yüzden kendi konunuzu açmanız lazım.

Sizin de mavi ekran sorununuz varsa yeni konu açıp sizde dosyaları paylaşın. Burada konu sahibine önerdiklerim sizin işinize yaramayacak, o yüzden kendi konunuzu açmanız lazım.
Yok o anlamda konuyu takipte değilim, arkadaşın sorununu ve çözümü merak ettiğim için takipteyim.
Bunun için ceza almam değil mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı