Windows 8 yüklemeye geçiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi bende sorun bitmez :D Windows etkinleşmiyor şimdi de

adszrnw.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla şöyle bir şey buldum internette herhalde senin dediğini diyordur ama İngilizcem yetmedi :D

The solution, just like earlier with Windows Server 2008, is to enter a valid product key, that was not requested during installation.
Unfortunately, this new version of Windows does not provide the Change product key option in the Computer properties window, so you will need an elevated Command Prompt:

slmgr.vbs –ipk "ENTER-YOUR-PRODUCT-KEY-HERE"That’s all, now you can activate Windows without any error (hopefully).

Komut sistemi ne oluyordu :D

Arkadaşlar , Oğuzhan saolsun geldi uğraştı ama sonuç bu sefer de bu hata :
adsz1tu.png

Ben de yükledim, şuan girdim. Oyun ve programları yükleyeceğim. Bu arada insanız yani Recep abi ne kızıyorsun ki ? Oluyor takıldığımız, yapamadığımız yerler. İnsanız yani sonuçta, her şeyi kusursuz yapacağız diye bir şey yok sonuçta.

Kızarım tabi! Okumuyorsunuz. Ben burada size bir şeyler öğretmeye çalıştıkça siz daha da hazıra alışma yolunda ilerliyorsunuz. Key verilmiş, key nerde diyorsunuz, aktivasyon yöntemi var, ben aktive edemiyorum diyorsunuz... Biraz araştırmayı öğrenin artık! Bu insanlık değil. İnsan düşünen ve araştıran bir varlıktır.

İşte ben de bundan korkuyordum.

Hah, sen zaten Windows XP'ye geri dön derim Selim. Bu kadar mı yeniliğie kapalı olunur, bu kadar mı korkak olunur yahu. Tebrik ediyorum sizi. Daha Japonlar dün iki tane uydu fırlattı. Biz bu kafayla bi yere varamayaız!

Abi bende sorun bitmez :D Windows etkinleşmiyor şimdi de

adszrnw.png

Yahu ana konuda yazıyor demedik mi etkinleştirme? Biz daha dün etkinleştirdik bu yöntem ile. Siz nasıl başaramıyorsunuz? KMS sunucusu da sorunsuz çalışıyor...

Abi Oğuzhan geldi girdi Team'den olmadı valla. Her seferinde şu hatayı aldık :
adsz1tu.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı