Windows 8 Yükleyeceğim Ama Ortalıkta Driver Yok!

5062

Kilopat
Katılım
16 Temmuz 2013
Mesajlar
4.607
Makaleler
10
Çözümler
4
Arkadaşlar Casper MB50IA1 notebook'um garantiden gelince Win 8 yükleyeyim dedim ama Casper'ın sitesinde driver bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
 
AIDA64 ile donanımlara bakıp donanımların yetkili sitelerinde ara bir de veya AIDA64 ile anakart, ekran kartı vs. özelliklerini belirten ekran görüntüsü at, yardımcı olayım.
 
İşte resimler:

tGrnFc1.png




nFXu9dV.png




OpMjUN6.png
 
Grafik kartı sürücüsüne buradan erişebilirsin. Step 1'den, Notebook Graphics. Step 2'den HD Series. Step 3'ten, HD7xxx serisini seç ve en alttan 32 veya 64 Bit'i seç. Hangisini kullanacaksan.
AMD Graphics Drivers & Software – Download the latest drivers for your graphics products

Anakartı da araştırıyorum şu an.

Anakart hakkında maalesef bir bilgiye erişemedim. Ürün bilgisi yazan yere tıklayarak detaylar gözüküyor mu bir bakın derim. Casper laptopun modeli ile anakartın ki aynı. Sanırım özel üretim veya Casper etiketi basılmış bir ürün.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün bilgisi yazan yere tıklayınca direkt Ecs'nin sitesi açılıyor. Sitede arama yapıca bir şey buldum. Benim bilgisayar galiba ecs üretimi ve üzerine sadece casper logosu basılmış. Çünkü alttaki linkteki bilgisayar ile elimdeki aynı. Sadece fazladan casper logosu var.

ECS Web Site > MB50II / IA ID 1 - Notebook Computer

Dediğim gibi işte. Şimdi gel de Casper iyi de. Sürücü olmaz, BIOS zaten ayrı bir bela...
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı