Windows 8'de çalıştıramadığınız oyunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
13.2 Beta kurup bir de hata ile ilgili detay verir misiniz. Özellikle de ekranın en sol alt kısmına sağ tıklayın ve bilgisayar yönetimi deyin. Sonra Olay Görüntüleyicisi > Windows günlükleri > Uygulama seçeneğine gelin. Burası açıkken oyunu çalıştırın ve burada yazan hataları yazın/fotosunu koyun.
kv73k.png

Son düzenleyen: Moderatör:
DİRT 3 oyununu indirdim crack dosyasını attım çift tıklamada tepki yok Windows 7 de de aynı yerden indirip kurmuştum çalışmıştı. Büyük ihtimal uyumluluk sorunun ne yapmalıyım. Çift tıklama sonrası imlecin yanında daire 4-5 sn dönüyor sonra gidiyor.
Not:Oyun torrentle indirilmiştir SKIDROW sürümüdür.

Borderlands 2 ne yapıp ettiysem oynayamamıştım. Oyun kürekli versiyondu. Skidrow beyfendinin versiyonunda oyunun hiç bir şekilde başlamama sorunu vardı. Yukarılarda güncellenerek çözüldüğü yazılmış ama hangi versiyonu merak ettim? Windows 8 oyun olarak beni Zuma'da çok yormuştur. Uyumluluk ayarları dahi kabul etmiyor. Oyun free indirilmiştir. Windows 7 sistemde aynı oyun aynı dosya halinde kurulmuş ve oyun açılmıştır.

Ek; Ayrıca Samsung Kies programıda Windows 8 ile uyumlu çalışmamakta. Cihazı bir türlü tanımıyor. Windows 7 kurulu sistemde ise sorunsuz. Samsung sistesinden indirilmiş son sürüm denenmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı forumlarda korsan içerik ile ilgili konuşulunca uyarı alındığı için bu kelimeyi kullandım. Kies için kendi sitesinde ki son sürüm demiştim zaten. Sürüm notunu öğrenebileceğim bir kısım bulamadım. Kies Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı