Windows 8'den hangi işletim sistemine geçilmeli?

Arkadaşlar sistemim.
3GB RAM.
ATI Radeon X1550 512MB ekran kartı.
Intel Core 2 Duo 2.20GHz işlemci.

Oynadığım oyunlar.

Zula.
GTA San Andreas.
Minecraft.

Bilgisayarı ilk aldığımızda Vista idi sonra babam falan Windows 7 yaptı bende 8 yaptım. XP mi daha iyidir Vista mı oyunlar için.

Zula oynayamazsın sanırım XP ve Vista o işletim sistemlerine desteği kesti ancak Windows 7 Home Premium ya da 8.1 size daha iyi sonuçlar verebilir ayrıca saygıdeğer @Recep Baltaş 'ın dediği gibi XP yasaklanmalı 😀

Hocam DDR2 düşünmüyorum DDR 3 veya 4 alınabilir bence 60 TL'ye 2 GB RAM de insan korkuyor.

Anakartınız DDR2 ise mecburen DDR2 alacaksınız. DDR2 eski olduğu için zaten bu kadar ucuz.

XP destekleyen oyun neredeyse kalmadı. Vista yüklemeniz en iyisi olacaktır ama hem güncel kalayım hem de performansım fazla olsun derseniz 8.1 öneririm.
Zaten o sistemin açacağı oyunlar da kalmadı. XP desteklemeyen oyunların %95'ini oynamayacak. Ha bana kalırsa gene Vista, Windows 8.1 32 bit iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı