Windows 8'den nasıl 8.1 64 Bit'e geçilir?

• Konuyu başlatan 3ns4r
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 706

3ns4r

Decapat
Yer
Bursa
RAM
Kingston 2x2 4GB
SSD veya HDD modeli
WDD Blue 500GB 5400RPM
Ekran kartı
HD 4650
Anakart
GA-MA770T-ES3
İşlemci
AMD Athlon X2 245
Merhaba, benim bilgisayarım 32 Bit. Uzun süredir 64-bit yapmak istiyorum. Ancak 64 Bit yapamıyorum. Hata veriyor, "64-bit uygulama bu, senin bilgisayar 32 Bit, açamazsın bu uygulamayı!" diyor adeta. (not: Ekran kartım Windows 10'u desteklemiyor, yani sürücüsü yok.)

Merhaba, benim bilgisayarım 32 Bit. Uzun süredir 64-bit yapmak istiyorum. Ancak 64 Bit yapamıyorum. Hata veriyor, "64-bit uygulama bu, senin bilgisayar 32 Bit, açamazsın bu uygulamayı!" diyor adeta. (not: Ekran kartım Windows 10'u desteklemiyor, yani sürücüsü yok.)
Format aşamasında yükselt seçeneği ile o hatayı tekrar vermemesi lazım. Başka bir ISO ile deneyin isterseniz.
Ben yükseltme önermiyorum şahsen. Temiz bir kurulum sorunu çözer.

Sen direk setubu tıklamıyorsun değil mi?

64 Bit format atman lazım.

Ne yapmam gerek?

E zaten 64-bit ISO.

Hocam sizin yaptığınız yükseltme işlemidir. Arkadaşların bahsettiği olay ISO'yu bir USB belleğe veya DVD'ye yazacaksınız. Daha sonra henüz bilgisayar açılmamışken BIOS üzerinden ISO'yu yazdığınız aygıtı boot edeceksiniz. Disklerin hepsini silip temiz kurulum yapacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iki video size yardımcı olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı