Windows 8'e Dönme Sonucu Kişisel Dosyaların Silinmesi

tufanatasoy

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Windows 10'dan Win 8'e döndüm. Fakat çok önemli dosyalarım gitmiş. 100 GB vardır boyutu. Acaba programla falan geri alınabilme şansı var mı?

"windows.old" klasorunu bulduysaniz açıp users adli klasorun icinde bulabilirsiniz. Ya da program kullanilarak da yapilabiliyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim öncelikle sağ olasın ama Recuva'yı denedim olmuyor. Böyle oyun indirmeleri diye klasör oluşturmuştum. İçinde yedek oyunlar falan vardı ki GTA V bile vardı :(

Maalesef, orayı da çok kurcaladım ama bulamadım dosyayı.
Ne yazık ki başka bir fikrim yok silinmemesi gerek ama @Murat5038 Hocam sizi etiketledim siz çözersiniz.

Geri nasıl döndüğünü bilmeden bir şey diyemeyiz. Fiziksel olarak silindi ise recovery programları deneyebilirsin ancak geri gelme olasılıkları çok düşük.
Hani Recuva'dan bir de diğer programları deniyorum fakat hep böyle 200 KB 500 KB kadar küçük dosyalar.
Çok nadir 15-20 MB boyutunda dosya buluyor ki benim kaybettiğim 100 GB'den fazla. Bir de ağaç mı ne diyorlarmış ağaç klasörü gibi.

Ne yazık ki başka bir fikrim yok silinmemesi gerek ama @Murat5038 Hocam sizi etiketledim siz çözersiniz.
Nasıl ulaşabilirim Murat hocaya?

Hani Recuva'dan bir de diğer programları deniyorum fakat hep böyle 200 KB 500 KB kadar küçük dosyalar.
Çok nadir 15-20 MB boyutunda dosya buluyor ki benim kaybettiğim 100 GB'den fazla. Bir de ağaç mı ne diyorlarmış ağaç klasörü gibi.

Nasıl ulaşabilirim Murat hocaya?
Derinlemesine taramayı aç. Bir de öyle dene.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı