Windows 8'in çıkış tarihi belli oldu: 26 Ekim

Ben daha Win7 ye bile tam anlamıyla geçemedim ki Win8 i düşüneyim.
Sistemim ne yazık ki birkaç sene önceki core 2 quad serisinden.
Hepsinden önemlisi ses kartımın win7 desteği yok. Ses kartımın tüm özelliklerini tam anlamıyla kullanabildiğim tek sistem windows vista. Bu günlerde vistaya para yatırmak bana biraz garip geliyor..
 
Ses kartınız nedir? Core 2 Quad Windows 7'yi parmağında oynatabilecek bir işlemci. Detaylı ses kartı incelemesi yaparım derseniz size incelemeye bir ses kartı yollamak isterim. Modem kampanyasında kazandığınız modemi CHIP Online'a ASUS Türkiye olarak biz vermiştik ;)

Ses kartı için güzel bir inceleme çıkarabilirseniz bişeyler ayarlayabiliriz ;)
 
Ses kartım CREATIVE X-Fi FATAL1TY pro.
Hani şu CD/ROM yerine I/O portu takılanlardan.
Kartın genel testlerinden oldukça memnunum. Ancak win7 ile sisteme tanıtamıyorum. Creative in kendi yayınlamış olduğu sürücü ile tanıttım ancak kartın beraber verilen diğer yazılımları win 7 de sonuçsuz kalıyor.

NOT: Yollamak istediğiniz kart ECHO LAYLA gibi bir kart ise, şuruluffşş derim.
 
Bu modele bir göz atın:

ASUS - Multimedia- ASUS Xonar Essence STX

Ayrıca sitedeki diğer ses kartlarına da bir göz atın, ben bunu istiyorum deyin, ona göre ben size dönüş yapayım.

Kayda değer olarak Xonar Essence STX var. ST serisi sanırım aynı olmakla beraber PCI arabirimine sahip. Gördüğüm kartlardan sadece bunlar 124 db S/N özelliği olan kartlar olarak belirtilmiş. 192 KHz de ki kayıt ve okuma değerileri kabaca verilmiş.
STX, acımasız bir testten geçirilebilir belki:D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8'i biraz kullandım fakat arayüz değişiklikleri hiç hoşuma gitmedi. Metro arayüzü çok işlevsiz. Windows 7 görünümünü temel alan daha yeni özellikli bir işletim sistemi yapabilirlerdi. Yazık olmuş. Başlat menüsü bile yok. Her iş için metro arayüzüne mi döneceğim ben :) Bence bir facia bekleyip göreceğiz.
 
Şu an da belki de linux geliştiricileri harıl hurul çalışıyorlardır. Birkaç ay sonra win8 in arayüzüne benzer bir linux çıkartılması bile sözkonusu olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı