Windows 8'li Bilgisayarımı Nasıl Hızlandırabilirim?

Ahmet Tosun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim windows8 casper nirvana bilgisayarım var 4gb ram var 4gb ekran kartı ama yine de pc kasıyor güncellemeleri yükleyince C diskinde cok yer alıyor. Kısaca bana nasıl bilgisayarımı hızlandırabilirim söyler misiniz aşagıda gerekli yerlerin fotografını cekip verecem şimdiden teşekkürler.

Sistem:

b810aZ.png

Bir de arkadaşlar benim bilgisayarım win8 format atmaya calışıyorum bu hatayı veriyor.
vzGD2A.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Boot etmek f12 den değil mi? Ben basıyorum ama f12 calışmıyor.

Biosa geliyorum orda da f12 aktif et yok.

Ben ne yalan söyleyim arkadaşlar bunlarla ilgili pek bilgim yok bana liste olarak ne yapacagıma ayarlar mısınız şimdiden teşekkürler.

Anladım . Cok teşekkür ederim bilgisayarı alalı 4 ay oldu ve nedense 8.1 yükseltikten sonra oldu bunlar garanti belgesi var garantiye verirsem kac gün içinde geri dönüş yaparlar bir de ben bilgisayarın fanını temizlemiştim etiketi actıgım için garanti belgesi i̇ptal olmuş m dur?

Termal macununu araştırdım da benim işletim sistemim fazla isınmıyor sadece nedense 8.1 den sonra o format atma sorunu oluştu recep baltaş, sayesinde format atmayı da öğrendim.

Şu anlık kasma yok ama tek sorunum o kendinden format atması girmiş olması bilgisayarımda şu anlık isınma yok isınma bilgisayarımı pirizden cıkarınca biraz isınıyor o kadar. (bilgisayarım laptap) .

Anladım bir şey soracam ben fanı temizlemek için etiketi cıkarmıştım garanti iptal oluyor mu?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı