Windows 8'li Bilgisayarımı Nasıl Hızlandırabilirim?

Bu işi kendim yapabilir miyim peki ?

Veya bir bilgisayarcıya gidip götürsem yaparlar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer termal macunu falan kendiniz yenileyebilirseniz servise gitmesine gerek yok. Ancak yapamam diyorsanız servise gitse daha garanti olur.

Ben kendim yapmak istiyorum her seferinde servis olmaz onlar da bıkabilir bu termal macununu nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen daha önce yapmadıysanız şayet bulaşmayın derim. Çünkü
  • Klavyenin tırnaklı olması
  • Çerçevenin tırnakları
Bilgisayarın daha youtube da söken birinin video varsa izleyerek yapmanı öneririm. Ama kendin sökecek isen bu gizli tırnaklar sorun yarata bilir.

Çevrende bu işten anlayan arkadaşın vardır. Bilgisayarcılar 30 liradan aşağı yapmıyor.
Yani birde bunun kalite boyutu var . Ben İzmir de okuyorum. Termal macunu mu evde unutmuştum. Burada bilgisayarı götürdüm 30 tl dedi. Sonra eve geldim. Dizüstü bilgisayarımı tamamen söktüm anakartı götürdüm. 15 tl para aldı sürdüğü macun gittigidiyor da bir enjektör baya büyük 6 tl fiyatı. Sonra kendim kaliteli bişi aldım onları temizleyip onu kullandım. Bide bunların eli çok bol olanları da var böle işlemciyi macuna falan boğuyor. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı