Windows 9 Fiyatı

Güncelleme fiyatını çok ucuz veya bedava yapacaklar. Ama benim fikrime göre bedava olacak. Bedava olmazsa da gelecek sürümleri bedava vermek için hazırlık yapıyorlar. Sistem kurulum (build) yenilemek için format gerektirmeyecek. Daha hızlı ve zahmetsiz (belki de bilgisayarı yeniden bile başlatmayacağız) güncelleme periyotlarına girecekleri yönünde bilgiler çıktı ortaya. Windows Phone'da olduğu gibi sistemi az az ama daha hızlı yenileyecekler. Yani belki Windows 10 piyasaya çıkmayacak. Belki osx'deki gibi ana güncellemeleri senede bir verecekler. Ayrıca geri bildirim sistemiyle müşterilerin taleplerine göre işletim sistemine yön verecekler. Bütün bunlar müşteri memnuniyetini üst seviyeye taşıyacak. Ama en önemlisi her versiyon güncellemesinde XP ve Windows 7 gibi direnişlerin ortadan kalkması olacak. Böylece her işletim sistemine ayrı ayrı destek vermek zahmet ve maliyetinden kurtulmuş olacaklar. Ayrıca gene Windows Phone'da olduğu gibi geliştirici ön izleme sürümünü ortaya çıkartacak. Dileyen ön izleme versiyonunu kullanıp yenilikleri daha erken alacak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı