Windows 9 Ne Zaman Çıkıcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence Windows 8.2 çıkacak ilk. Windows 9'a zaten daha var. Windows 7 çıkış tarihi 22 Ekim 2009. Windows 8 çıkış tarihi 26 Ekim 2012. Bu rakamlara bakarsak yaklaşık 3 sene geçmiş. Kısaca şimdilik bırakın Windows 9'u.

Xp kraldır :)

Windows 8.1 içim çok pişmanım kötü demiyorum sadece daha eksikleri var. Uyumlulukları tamamlarlarsa harbiden süper olur. Windows 8.1 için güncel bir bilgisayar lazım ki hızını hissetmelisin :)

Harbiden şuana kadar en sevdiğim Xp. Şuan kullandığım pc benim olsa yine xp çeviririm :)

Benim arkadaşlarım da bakkalcılar Xp' yi kullanıyorlar. Sonrada benim bilgisayarım uçak uçak diyorlar. Sinir oluyorum. :) :)

Xp kraldır :)

Windows 8.1 içim çok pişmanım kötü demiyorum sadece daha eksikleri var. Uyumlulukları tamamlarlarsa harbiden süper olur. Windows 8.1 için güncel bir bilgisayar lazım ki hızını hissetmelisin :)

Harbiden şuana kadar en sevdiğim Xp. Şuan kullandığım pc benim olsa yine xp çeviririm :)

Bulunduğunuz mağaraya sipariş getirmek zorunda kalan pizzacının yerinde olmak istemezdim. Zihniyete bak ya. XP...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı