Windows 9 Videosu Yayınlandı

Ne kadar doğru olduğunu bilemiyorum. Benim düşüncem de bu şekilde. İsteyen başlat menüsü, isteyen de metro arayüzüne geri dönebiliyor. Bununla birlikte daha güncel olacağından şüphemiz yok.
Ben de öyle gördüm mantıklı olanı da bu zaten. Hatta metro arayüzü olmadan sadece başlat menüsü seçeneğini bile koymalılar. Kendim istediğim için değil ben şahsen metroyu daha çok seviyorum ama herkesi mutlu etmek adına böyle bir şey yapılabilir. Aslında bu Windows 8'de olsaydı 9'un çıkmasına veya diğer güncellemelere hiç gerek kalmayacaktı. Yenilik istemeyen kullanıcı çok fazla.
 
Performans iyi olursa, arayüz falan kötü olması beni etkilemez. Yüklerim dire Windows 9' u. Performans olsun bizim olsun.
 
Sadece tip olarak bakıp da "Bunlar güncelleme ile de olurdu." demeye gerek yok. Ya da sırf görüntüde fark yok diye ben Windows 9'a geçmem demeye gerek yok. Bakarsınız alt yapı olarak SSD'lere, DDR4'e, çift ekran kartına, next-gen'e, DX12'ye ve birçok şeye daha iyi alt yapı hazırlanmıştır. :)
 
Yakında her yıl yeni sistem çıkaracaklar sanırım, iyice Activision'a benzedi Microsoft.

Yeni başlat menüsü bence çok iyi olmuş. Keşke o 1.50'deki yapamadığı olayı yapabilsek. Yine de güzel.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı