Windows 95 Türkçe ISO var mı?

Yanlış hatırlamıyorsam, Android gibi Emulator ile kuruluyordu.

Kurdunuz mu? Resim atın.
Az sonra deniyorum hocam.

Bu linkten Releases · felixrieseberg/windows95 "setupx64.exe" indirip çalıştırın. Direkt çalışıyor. :)
Ekran görüntüsü 2023-01-12 183600.png

Sanal programların desteği yok.

Son düzenleme:
@Abdul0234 hocam ban yedi bunları atmamı istedi.
Bazı iso dosyaları sanal makine de açılmıyor. Birden fazla iso dosyasını deneyin.

Türkçe dil var mı?
Yok. İnternete bağlanmak için modem ayarlarını yapayım dedim. Uçtu. :)

Hocam bu gerçekten Windows 95 gibi davranıyor. Donanımları çalıştırmak imkansız, zira listede yoklar. :)

Yok. İnternete bağlanmak için modem ayarlarını yapayım dedim. Uçtu. :)

Hocam bu gerçekten Windows 95 gibi davranıyor. Donanımları çalıştırmak imkansız, zira listede yoklar. :)

VirtualBox'un eski sürümünde anca Windows 98 ISO'sunu kurabildim. Fakat internet bağlı değil, nasıl ayarlayacağım? Sayfasını açıyorum ama beceremiyorum otomatik yapınca Wi-Fi'yi bulmuyor. Ayrıca Windows Update güncellemeleri yapmıyor. Sarı kablo (LAN 3) ile PC'ye internet geliyor. O zamanlar Windows'ta Türkçe dil olması da ilginç.

VirtualBox'un eski sürümünde anca Windows 98 ISO'sunu kurabildim. Fakat internet bağlı değil, nasıl ayarlayacağım? Sayfasını açıyorum ama beceremiyorum otomatik yapınca Wi-Fi'yi bulmuyor. Ayrıca Windows Update güncellemeleri yapmıyor. Sarı kablo (LAN 3) ile PC'ye internet geliyor. O zamanlar Windows'ta Türkçe dil olması da ilginç.
O zamanın donanımlarına sahip olmanız gerekir. Yani siz oradan ileri gidemezsiniz. Bence boşuna uğraşmayın. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı