Windows 98'den XP'ye güncelleme yapılabilir mi?

Ahmet365

Femtopat
Merhaba, benim bir sorum olacaktı bir Windows 98 işletim sistemi bir Windows XP işletim sistemine yükseltme yapabilir mi? Merak ettim çünkü ikisinde çekirdekleri farklı birisi MS-DOS çekirdeği kullanıyor biriside NT çekirdeği bir MS-DOS tabanlı işletim sistemi bir NT işletim sistemine yükseltme yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Güncelleme olarak yapılamaz çünkü bahsettiğiniz sistemlerin destekleri biteli çok oldu. Temiz kurulum ile kurulabilir belki.

Güncelleme olarak yapılamaz çünkü bahsettiğiniz sistemlerin destekleri biteli çok oldu. Temiz kurulum ile kurulabilir belki.
Hayır ben şuanı demiyorum XP'nin ilk çıktığı Zaman'ı diyorum o zamanlar Windows 98'den Windows XP'ye güncelleme yapılabiliyor muydu?

Hayır ben şuanı demiyorum XP'nin ilk çıktığı Zaman'ı diyorum o zamanlar Windows 98'den Windows XP'ye güncelleme yapılabiliyor muydu?

O zamanlar donanım uyumlu ise yapılabiliyordu. Şimdilerde de aynı, eğer donanımın sistemi kaldıracak ya da destekleyecek özellikteyse yükseltme yapabiliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…