Bugra41 Hectopat Katılım 28 Kasım 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #1 netplwiz olsun oturum açma seçeneklerine baktım. 2 hiçbir yerde yok ama açılışta 2 hesap karşıma çıkıyor. Kaldırmanın yolu var mı?
netplwiz olsun oturum açma seçeneklerine baktım. 2 hiçbir yerde yok ama açılışta 2 hesap karşıma çıkıyor. Kaldırmanın yolu var mı?
CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 15 Kasım 2020 #2 Sorunuzu tam anlaya bilmem için. CTRL, alt, Del tuşlarına basarak görev yöneticisini açın. Ardından üst sekmelerden kullanıcılar kısmını fotoğraf halinde gönderin. Artı 0 Eksi
Sorunuzu tam anlaya bilmem için. CTRL, alt, Del tuşlarına basarak görev yöneticisini açın. Ardından üst sekmelerden kullanıcılar kısmını fotoğraf halinde gönderin.
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 15 Kasım 2020 #3 Ayarlar>>Hesaplar ve Gizlilik kısmına girin. Orda 2 microsoft hesabınız da görünecektir. Artı 0 Eksi
CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 15 Kasım 2020 #4 RuthlessGrey dedi: Ayarlar>>hesaplar ve gizlilik kısmına girin. Orada 2 Microsoft hesabınız da görünecektir. Genişletmek için tıkla... Böylede bulana bilir fakat trojan olduğunu anlamamız lazım bu yüzden görev yöneticisine girmesini ıstedim. Artı 0 Eksi
RuthlessGrey dedi: Ayarlar>>hesaplar ve gizlilik kısmına girin. Orada 2 Microsoft hesabınız da görünecektir. Genişletmek için tıkla... Böylede bulana bilir fakat trojan olduğunu anlamamız lazım bu yüzden görev yöneticisine girmesini ıstedim.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #5 Başlat a sağ tık bilgisayar yönetimine tıklayın kullanıcılar bölümünden bakın bir de. Artı 0 Eksi