Windows açılmıyor

brngulturk

Femtopat
Daha fazla  
Lenovo G50-30 laptop var. Windows 7 bittiği için Windows 10 yükselttim ama klavye kurulum ekranında klavye ve mouse çalışmayınca kapatma tuşuna basınca Windows 7 dönüyordu. En son gelişmiş ayarlardan açılışı Windows 10 deyince Lenovo logosu geliyor ve siyah ekran veriyor 2 3 kere sonra tekrar logo geliyor. Formatlık kurulum yapamıyorum BIOS'tan hangi ayarla oynarsam oynayayım çalışmadı. Çözümü için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulumu Legacy mi UEFI olarak mı yapıyorsunuz? Windows 7’ye attığına göre büyük ihtimalle Legacy’de kalmış. Bilgisayarınız destekliyorsa BIOS’tan boot seçeneğini UEFI yapın.

Sistemin Windows 10 için yeterli değil Windows 7 ya da 8.1 de kal.

Sistemin Windows 10 için yeterli değil Windows 7 ya da 8.1 de kal.
Daha kötü sistemde windows 10 yüklü gördüm.
Kurulumu Legacy mi UEFI olarak mı yapıyorsunuz? Windows 7’ye attığına göre büyük ihtimalle Legacy’de kalmış. Bilgisayarınız destekliyorsa BIOS’tan boot seçeneğini UEFI yapın.
Uefi ayarlı

Ama şimdik sıkıntım bu değil gelişmiş seçenekten Windows 10 ayarladığım için Windows logosu gelmeyip Lenovo logosu gelip siyah ekran veriyor ve bu defalarca tekrarlanıyor.

Şimdiki sıkıntım Windows 7 bile açılmıyor.

Windows 7 kurulu olduğu için büyük ihtimal Legacy olması lazım Windows 8.1 ISO sunu MBR olarak yazdırıp tekrar deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı