Lenovo G50-30 laptop var. Windows 7 bittiği için Windows 10 yükselttim ama klavye kurulum ekranında klavye ve mouse çalışmayınca kapatma tuşuna basınca Windows 7 dönüyordu. En son gelişmiş ayarlardan açılışı Windows 10 deyince Lenovo logosu geliyor ve siyah ekran veriyor 2 3 kere sonra tekrar logo geliyor. Formatlık kurulum yapamıyorum BIOS'tan hangi ayarla oynarsam oynayayım çalışmadı. Çözümü için.
Kurulumu Legacy mi UEFI olarak mı yapıyorsunuz? Windows 7’ye attığına göre büyük ihtimalle Legacy’de kalmış. Bilgisayarınız destekliyorsa BIOS’tan boot seçeneğini UEFI yapın.
Kurulumu Legacy mi UEFI olarak mı yapıyorsunuz? Windows 7’ye attığına göre büyük ihtimalle Legacy’de kalmış. Bilgisayarınız destekliyorsa BIOS’tan boot seçeneğini UEFI yapın.
Ama şimdik sıkıntım bu değil gelişmiş seçenekten windows 10 ayarladığım için windows logosu gelmeyip lenovo logosu gelip siyah ekran veriyor ve bu defalarca tekrarlanıyor.
Ama şimdik sıkıntım bu değil gelişmiş seçenekten Windows 10 ayarladığım için Windows logosu gelmeyip Lenovo logosu gelip siyah ekran veriyor ve bu defalarca tekrarlanıyor.