Dün Real Madrid-Barcelona maçını izleyip kapattım bugün otomatik onarım falan diyor açılmıyor. Gelen sorun giderme ekranından ne sıfırlanıyor ne düzeltiliyor öyle kaldı. Ne yapmalıyım bütün dosyalar silinecek mi?
Dün Real Madrid-Barcelona maçını izleyip kapattım bugün otomatik onarım falan diyor açılmıyor. Gelen sorun giderme ekranından ne sıfırlanıyor ne düzeltiliyor öyle kaldı. Ne yapmalıyım bütün dosyalar silinecek mi?
Hocam BIOS sıfırladım ve bayadır fişten çekili bekliyor. Dediğim gibi kendi kendine böyle oldu. Hâlâ benden bitlocker şifresi istiyor onu Microsoft sitesinden giriyorum ama sorun gider kısmından hiçbir şey yapamıyorum. Sıfırlamak istesem bile hata veriyor.
Hocam BIOS sıfırladım ve bayağıdır fişten çekili bekliyor. Dediğim gibi kendi kendine böyle oldu. Hâlâ benden BitLocker şifresi istiyor onu Microsoft sitesinden giriyorum ama sorun gider kısmından hiçbir şey yapamıyorum. Sıfırlamak istesem bile hata veriyor.
Ssd kullanıyorum. Sadece iki hafta önce laptopun içindeki ramin aynı marka ve değerleriyle ekstra ram taktım. Tek yaptığım şey bu Windows orjinal indirip kurdum