Windows açılmıyor

Elvina

Hectopat
Yer
Türkiye
RAM
16
SSD veya HDD modeli
512
Ekran kartı
RTX 4050
Anakart
ASUS
İşlemci
Ryzen 7
Dün Real Madrid-Barcelona maçını izleyip kapattım bugün otomatik onarım falan diyor açılmıyor. Gelen sorun giderme ekranından ne sıfırlanıyor ne düzeltiliyor öyle kaldı. Ne yapmalıyım bütün dosyalar silinecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün Real Madrid-Barcelona maçını izleyip kapattım bugün otomatik onarım falan diyor açılmıyor. Gelen sorun giderme ekranından ne sıfırlanıyor ne düzeltiliyor öyle kaldı. Ne yapmalıyım bütün dosyalar silinecek mi?

BIOS sıfırlamayın deneyin ya da cihazı güçten çekip 10-15 dk bekleyin sorun devam ederse haberdar edin.

BIOS sıfırlamayın deneyin ya da cihazı güçten çekip 10-15 dk bekleyin sorun devam ederse haberdar edin.
Hocam BIOS sıfırladım ve bayadır fişten çekili bekliyor. Dediğim gibi kendi kendine böyle oldu. Hâlâ benden bitlocker şifresi istiyor onu Microsoft sitesinden giriyorum ama sorun gider kısmından hiçbir şey yapamıyorum. Sıfırlamak istesem bile hata veriyor.

Hocam BIOS sıfırladım ve bayağıdır fişten çekili bekliyor. Dediğim gibi kendi kendine böyle oldu. Hâlâ benden BitLocker şifresi istiyor onu Microsoft sitesinden giriyorum ama sorun gider kısmından hiçbir şey yapamıyorum. Sıfırlamak istesem bile hata veriyor.

Hmm hocam HDD mi SSD mi kullanıyorsun.

Ssd yerinden oynamis da olabilir soketi kontrol edin

Başka bilgisayardan usb diske Windows yükleme medyası kursam bilgisayarın içindeki şeyler silinmeden yükleyebilirmiyim?
Evet sistem onarımı klasöründen başlangıç onarmayı seçersen hiçbiryer silinmez

Technopat Haberler

Geri
Yukarı