Bilgisayara başka biri mi erişiyor, niye böyle oluyor? Yardım edin.
Ben yazmamama rağmen arama geçmişine bir şeyler geliyor, ben aratmamama rağmen.
Eki Görüntüle 2475946
Biri benim yerime yazıyor olabilir.
İçinizdee Almanca bilen birisi yoksa ve korsan oyun indiriyorsanız format atın.
Yeni format atım zaten format atmadan önce otomatik kayıt falan başlatıyordu.
Bunun benzeri bende de var hocam ölü ixel yazmışlar mesela bende de.
Bende sizinkisinden bayağı var asla crack bir şey indirmedim sizde indirmediyseniz çok da takmamak lazim.
Bende joyny sins gibi şeyler yazıyorlar ya.
Bende de hocam aynisi bende de var.
Hocam çok normal değil sanki, hiç çözüm bulmayı denemediniz mi?Bende de hocam aynisi bende de var.
Johnny bravo var mesela az önce baktim.
Bende de hocam aynisi bende de var.
Johnny bravo var mesela az önce baktim.
Hocam çok normal değil sanki, hiç çözüm bulmayı denemediniz mi?
Kaspersky'la tüm tarama yaptim bir şey cikmadi benim dışımda bilgisayarımı kullanan yok büyük bir sorun olacağını sanmiyorum.
Hocam her şeyi yaptim PC'ye 3 kez format attım Kaspersky malware hepsini denedim bir şey bulamadi antivirusler.
Siz de bence başka bir konu açın, ben bu konuda bilgili değilim yanlış yönlendirmeyeyim sizi.Kaspersky'la tüm tarama yaptim bir şey cikmadi benim dışımda bilgisayarımı kullanan yok büyük bir sorun olacağını sanmiyorum.
Hocam her şeyi yaptim PC'ye 3 kez format attım Kaspersky malware hepsini denedim bir şey bulamadi antivirusler.
Mesela şu an 6 tane var YouTube, ölü ixel, gizlenen simgeler, Reason Cybersecurity, klavye sorun giderme, ms Teams EXE ve ms Teams yazıyor acaba ratmi yedim?
Siz de bence başka bir konu açın, ben bu konuda bilgili değilim yanlış yönlendirmeyeyim sizi.
Bende sizinkisinden bayağı var asla crack bir şey indirmedim sizde indirmediyseniz çok da takmamak lazim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.