Güncelle sonrası değişmiş olabilir. Alesta Tramola!!Merhaba. Lenovo LOQ 15 cihazımda aygıt yöneticisinde integrated monitor yazıyor. Normalde generic PnP idi diye hatırlıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba. Lenovo LOQ 15 cihazımda aygıt yöneticisinde integrated monitor yazıyor. Normalde generic PnP idi diye hatırlıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam laptop kullanıyorsunuz, makinenin kendi ekranına ait "ıntegrated monitor" (bütünleşik ekran) doğru tanım. Önceden yanlış belirlemiş olup, şimdi bir sürücü güncellemesi sonrası doğrusunu tanımlıyor olabilir.
Güncelle sonrası değişmiş olabilir. ALES'ta tramola!![]()
Güncelleme sonrası yazmaya çalışmışım, değişmekten kastım PnP yerine integrated yazması normal drive güncelleme gelip o taraftan değiştirilmiştir. Adı değişiyor sadece sorun olucağını düşünmüyorum. Alesta Kavancha!Ek olarak hocam Vantage üzerinden sürücü taraması gerçekleştirdim. Eksik sürücü bulmadı. Yetmedi sitesinden cihat tespitiyle otomatik tarama yaptım yine eksik sürücü bulmadı. Sanırım sorun yok ben biraz merak etmişim. Teşekkürler.
Değişmek kastınız nedir hocam, yanlış mı kurdum acaba?![]()
Güncelleme sonrası yazmaya çalışmışım, değişmekten kastım PnP yerine integrated yazması normal Drive güncelleme gelip o taraftan değiştirilmiştir. Adı değişiyor sadece sorun olacağını düşünmüyorum. ALES'ta kavancha!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.