Windows aygıt yöneticisinde monitör kısmında integrated monitor yazıyor

alestaa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Lenovo LOQ 15 cihazımda aygıt yöneticisinde integrated monitor yazıyor. Normalde generic PnP idi diye hatırlıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba. Lenovo LOQ 15 cihazımda aygıt yöneticisinde integrated monitor yazıyor. Normalde generic PnP idi diye hatırlıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam laptop kullanıyorsunuz, makinenin kendi ekranına ait "Integrated monitor" (bütünleşik ekran) doğru tanım. Önceden yanlış belirlemiş olup, şimdi bir sürücü güncellemesi sonrası doğrusunu tanımlıyor olabilir.

Hocam laptop kullanıyorsunuz, makinenin kendi ekranına ait "ıntegrated monitor" (bütünleşik ekran) doğru tanım. Önceden yanlış belirlemiş olup, şimdi bir sürücü güncellemesi sonrası doğrusunu tanımlıyor olabilir.

Ek olarak hocam Vantage üzerinden sürücü taraması gerçekleştirdim. Eksik sürücü bulmadı. Yetmedi sitesinden cihat tespitiyle otomatik tarama yaptım yine eksik sürücü bulmadı. Sanırım sorun yok ben biraz merak etmişim. Teşekkürler.

Güncelle sonrası değişmiş olabilir. ALES'ta tramola! :)

Değişmek kastınız nedir hocam, yanlış mı kurdum acaba?😄

Son düzenleme:
Ek olarak hocam Vantage üzerinden sürücü taraması gerçekleştirdim. Eksik sürücü bulmadı. Yetmedi sitesinden cihat tespitiyle otomatik tarama yaptım yine eksik sürücü bulmadı. Sanırım sorun yok ben biraz merak etmişim. Teşekkürler.

Değişmek kastınız nedir hocam, yanlış mı kurdum acaba?😄
Güncelleme sonrası yazmaya çalışmışım, değişmekten kastım PnP yerine integrated yazması normal drive güncelleme gelip o taraftan değiştirilmiştir. Adı değişiyor sadece sorun olucağını düşünmüyorum. Alesta Kavancha!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı