Windows biçimlendirmeyi bitiremedi

ZeroSchulz

Kilopat
SanDisk marka 16 GB kapasiteli bir SD kartım var. Geçen gün telefonda video çektikten sonra durdur tuşuna bastıktan sonra telefon dondu. Bende uygulamayı kapattım. Sonra galerimde bozuk bir dosya oluştu. Bu dosyayı silmeye kalktım ve hata aldım. Tekrar denedim fakat sonuç alamayınca biçimlendirmeye karar verdim. Telefon üzerinden biçimlendirmeye çalıştım. Telefon biçimlendirildi yazmasına rağmen kart biçimlendirilmemişti. Sonra bunu bir bilgisayara takıp denedim fakat "Windows biçimlendirmeyi bitiremedi. " Gibi bir hata aldım. Bilgisayarıma sağ tık yapıp yönet bölümünden disklere girdim fakat kart sağlam gözüküyor. İnternetten edindiğim bilgilere göre ayrılmamış kısma sağ tıklayıp yeni birim oluşturmamız gerekiyormuş. Fakat bende o bölüm yok işte. Ne kadar program denediysem deneyeyim faydası dokunmadı. Eğer bu konuda bilgili bir arkadaş varsa ve bana yardım edebilirse çok mutlu olurum.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı