Windows bilgisayardan iPhone 15 Pro Max'e dosya transferi

muhammedbyrkn

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. İlk defa iPhone telefon kullanıyorum Windows 10 işletim sistemli bilgisayarım var, bilgisayarımdaki bazı filmleri IPhone'me atmak istiyorum en kolay ve pratik yöntem nedir? Söyler misiniz?
Not: Bilgisayarıma iTunes indirip ICloud'um ile giriş yaptım sonrasına da telefonumu USB kablo ile PC'ye bağladım fakat iTunes telefonumu görmedi onu da ekleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB konusunda 3uTools deneyin. Fakat kalite düşüşü yaşayabilirsiniz belki.
Telefonunuzu görmemesi biraz garip. Ayrıca IPhone'ye öyle film atmak falan biraz uğraş gerektiriyor. Önce dosya olarak atacaksınız sonra onu dosyalardan bulup paylaş kısmından galeriye kaydedeceksiniz.

Merhaba arkadaşlar. İlk defa iPhone telefon kullanıyorum Windows 10 işletim sistemli bilgisayarım var, bilgisayarımdaki bazı filmleri IPhone'me atmak istiyorum en kolay ve pratik yöntem nedir? Söyler misiniz?
Not: Bilgisayarıma iTunes indirip ICloud'um ile giriş yaptım sonrasına da telefonumu USB kablo ile PC'ye bağladım fakat iTunes telefonumu görmedi onu da ekleyeyim.
Öncelikle Windows'un telefonu görmemesi Apple iPhone için driver kurmamasından kaynaklanır. Genellikle sorun budur. Telefonu kablo ile bağladığınızda hiçbir şey yapmadan biraz bekleyin (15 - 20 saniye kadar). Bu süre içerisinde Apple iPhone için USB Driver'ını kurması gerekir. Eğer kurmuyorsa
  • Bilgisayarınızın sol alt köşesindeki Arama çubuğunu tıklayın ve kutuya Aygıt Yöneticisi yazın.
    Enter tuşuna basın. Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicileri altındaki listede Apple Mobil Aygıt USB Sürücüsünü bulabilirsiniz.
Bunu yaptıktan sonra telefon iTunes'da görünür zaten ancak artık dosya, fotoğraf, video, belge vs vs göndermek için iTunes'e gerek yok.

Telefonunuza AppStore'dan Intel Unison indirin. Bİlgisayarınıza da Microsoft Store'dan Intel Unison indirin.

Daha sonra bluetooth ile eşleştirme yapabiliyor ve karşılıklı dosya alışverişi yapabiliyorsunuz. Zaten Youtube'da "Intel Unison PC iPhone" diye aratırsanız detaylı anlatımları da mevcut.

Öncelikle Windows'un telefonu görmemesi Apple iPhone için driver kurmamasından kaynaklanır. Genellikle sorun budur. Telefonu kablo ile bağladığınızda hiçbir şey yapmadan biraz bekleyin (15 - 20 saniye kadar). Bu süre içerisinde Apple iPhone için USB Driver'ını kurması gerekir. Eğer kurmuyorsa.
  • Bilgisayarınızın sol alt köşesindeki arama çubuğunu tıklayın ve kutuya Aygıt Yöneticisi yazın.
    Enter tuşuna basın. Evrensel seri veri yolu denetleyicileri altındaki listede Apple mobil aygıt USB sürücüsünü bulabilirsiniz.
Bunu yaptıktan sonra telefon ITunes'da görünür zaten ancak artık dosya, fotoğraf, video, belge vs. Göndermek için ITunes'e gerek yok.

Telefonunuza App Store'dan Intel Unison indirin. Bilgisayarınıza da Microsoft Store'dan Intel Unison indirin.

Daha sonra Bluetooth ile eşleştirme yapabiliyor ve karşılıklı dosya alışverişi yapabiliyorsunuz. Zaten YouTube'da "Intel Unison PC iPhone" diye aratırsanız detaylı anlatımları da mevcut.

Selamlar yorumunuzu yeni görüyorum, iTunes için anlattığınız bütün yolları yaptım Aygıt Yöneticisi kısmında dediğiniz gibi de gözüküyor fakat ITunes'i açtığımda telefonum gözükmedi dediğim gibi ben yen iPhone kullanısıyım IPhone'da bilmediğim bir ayar mı var anlamadım.

Intel Unison için PC'yi Windows 11'a yükseltmem gerek ve şu an yükseltemem ama ileride kesin yükselteceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı