borannnn00 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 2 9 Temmuz 2021 #1 Bilgisayarımı açıyorum MSI ekranı geliyor ve sonrası gelmiyor. 3 kere aç kapa yapınca otomatik onarım diyor. Açılması için ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
Bilgisayarımı açıyorum MSI ekranı geliyor ve sonrası gelmiyor. 3 kere aç kapa yapınca otomatik onarım diyor. Açılması için ne yapacağım?
D DragonGaming Yoctopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #2 borannnn00 dedi: Bilgisayarımı açıyorum MSI ekranı geliyor ve sonrası gelmiyor. 3 kere aç kapa yapınca otomatik onarım diyor. Açılması için ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Çok detaysız anlatmışsınız Artı 0 Eksi
borannnn00 dedi: Bilgisayarımı açıyorum MSI ekranı geliyor ve sonrası gelmiyor. 3 kere aç kapa yapınca otomatik onarım diyor. Açılması için ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Çok detaysız anlatmışsınız
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Temmuz 2021 #3 Sistemin ne, hangi işletim sistemini kullanıyorsun anladığım kadarıyla Windows. Detay vermeden bir şey yapamayız. Artı 0 Eksi
Sistemin ne, hangi işletim sistemini kullanıyorsun anladığım kadarıyla Windows. Detay vermeden bir şey yapamayız.