avus Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 Merhaba hocalarım, uzun zaman sonra memlekete geldim. Eski bir laptopum vardı. Dün sorunsuz bir şekilde oyun oynadım ve bugün masaüstünü açtığımda laptop mavi ekran verdi. Daha sonra Windows boot Manager hatası vermeye başladı. Nasıl çözebilirim?
Merhaba hocalarım, uzun zaman sonra memlekete geldim. Eski bir laptopum vardı. Dün sorunsuz bir şekilde oyun oynadım ve bugün masaüstünü açtığımda laptop mavi ekran verdi. Daha sonra Windows boot Manager hatası vermeye başladı. Nasıl çözebilirim?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.876 Makaleler 2 Çözümler 121 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 Boot Manager hasar gormus. Duzeltebilecegini sanmiyorum. Format atmani oneririm. Artı 0 Eksi
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 21 Haziran 2023 #3 Buna bi bakin: Çözüldü: 0xc00000e9 hatası Bilgisayarı açtığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Nasıl düzeltebilirim? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Buna bi bakin: Çözüldü: 0xc00000e9 hatası Bilgisayarı açtığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Nasıl düzeltebilirim? www.technopat.net