Windows bozuldu

Makaleler
3
Dostlar annem galiba PC'yi kurcalamış ve Windows kafayı yedi. 30 saniyede açılan PC artık 4 dk, sağ tik yaptığımda açılması gereken kutucuk 8 dakikada açılıyor. Çoğu işleme cevap vermiyor. Kendi kendine ekran siyah ve beyaz oluyor. Çok sinirlendim, PC'yi parçalayasım geldi. Sıfırlamak istedim ama ona bile cevap vermiyor. Format atayım dedim ama harddiskte W10 yüklü. Nasıl sileceğim? Nasıl çözeceğim, lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenli olarak disk temizlemeni ve gereksiz kullandığın oyun-programları silmeni öneririm genellikle öyle olaylar kurcalamayla ve bir tıkla olmaz. Masaüstü ise kasayı temizleyebilirsin.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

İso ile temiz kurulum yapmayı dene.
Zaten pc' ye format atmıştım.
Düzenli olarak disk temizlemeni ve gereksiz kullandığın oyun-programları silmeni öneririm genellikle öyle olaylar kurcalamayla ve bir tıkla olmaz. Masaüstü ise kasayı temizleyebilirsin.
Hiç bir uygulama yüklü değildi.
Hiçbir uygulama yüklü değildi. Tertemizdi.
Satın almak isteyen varsa ıstediği fiyata verebilirim. Moralim bozuldu artik pc oynamak istemiyorum.
İso ile temiz kurulum yapmayı dene.
Ve maalesefki pc çoğu işleme cevap vermiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı