Silebilirsin, önemli değiller. Windows yükleme ve reset dosyaları var üsttekinde. Alttaki ne olduğu belirsiz ama önemli olmadığını biliyorum.Bilgisayarimda yer acmam lazim ve gizli dosya olarak bu dosyalari buldum, onemli olabilir. Silsem bir şey olur mu?
Eki Görüntüle 2601713
Eki Görüntüle 2601710
Hocam sizin hdd sorunluymuş sanırım hdd ssdye göre çok yavaşdır indirme konusunda yavaş olur oyun açma konusunda yavaş olur aktarma konusunda yavaş olur onun dışında oyun indirememe gibi sorun yaratmz bozuk değilse.@Paronim sırf ben senin fikrini beğenmedim diye haklı olduğum konuya çocuk gibi karşılık verip dislike atmışsın.
Bende 5 tane HDD var hiç memnum kalmadım evimde 5 tane 2 TB hard disk var yüklenen oyunların hepsi de yavaş veya Steam yüklenemiyor hatası veriyor bir de en popüler en pahalı markalardan aldım.
Hocam uğraşmayın bişey öğrenmek istemeyenlerle.Hocam sizin hdd sorunluymuş sanırım hdd ssdye göre çok yavaşdır indirme konusunda yavaş olur oyun açma konusunda yavaş olur aktarma konusunda yavaş olur onun dışında oyun indirememe gibi sorun yaratmz bozuk değilse.
Hocam sizin HDD sorunluymuş sanırım HDD SSD'ye göre çok yavaşdır indirme konusunda yavaş olur oyun açma konusunda yavaş olur aktarma konusunda yavaş olur onun dışında oyun indirememe gibi sorun yaratmz bozuk değilse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.