Çözüldü Windows bu diske yüklenemez. Diskte MBR bölüm tablosu var.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Daha fazla  
Beyler Windows 8.1 kurarken Windows bu diske yüklenemez seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde, Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir hatası aldım nasıl çözebilirim?

5x6XPg9.jpg

n5WujGQ.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler dosyaları başka bir HDD'ye kopyaladım ve tamamen bölümleri sildim yeniden başlattım ve oldu.

Uğraşmak her zaman iyi sonuçla biter başkası olsa bu kadar uğraştıktan sonra bırakırdı ama ben bırakmadım ve Windows 8.1'i sonunda yükledim. ;)

mpr6mtJ.jpg

sHToicq.jpg

Alt sağ köşedeki yazı kalktımı.

Bu konun'da link vermişti. Ben vista için demişti ya sen'de bu yanıtı yazmıştı.

Yok ben o linke bakarak etkinleştirdim.

Ayrıca her Windows'da aynıdır zaten o yöntem değişmez. Sadece o yöntemi yaptıktan sonra parola istediği zaman Windows 8.1'i ilk kurduğunuz zaman girdiğiniz keyi girin tamamdır.

https://www.technopat.net/forum/windows-8/22400-windows-8-1-e-gecsem-mi.html

Yok yazı gitmedi ama etkinleştirmeden önce Metro arayüzünün rengini falan değiştiremiyordum, ama o linktekinin aynısını yapıp etkinleştirdim ve artık Metro Arayüzünü kişiselleştirebiliyorum, ayrıca etkinleştirmesen hesap resmini de değiştiremezsin onu da değiştirebiliyorum yani o yöntemle etkinleştiriliyor. :D

ElvLRAW.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı