Arkadaşlar kuzenimin babasının PC'sine format atıyordum benim PC MBR onun için bir USB hazırlamıstım. Ş o duruyordu onu taktım tüm diskleri biçimlendirdim işletim sistemi yok şimdi resimlere bakarak bana yardımcı olur musunuz? Kötü durumdayım.
1-tüm diskleri sil (ekstra bir disk varsa)
2-terminali aç list disk de.
3-select disk X (diskin = x)
4-clean yaz.
Başka bir konudan arakladım. @Pozitifdeger
Videodaki siyah ekran terminal evet. Girdikten sonra list disk deyince kaç tane disk görünüyor? Eğer bir taneyse onu seçip temizleyeceksiniz. Sonra da convert GPT komutuyla diski biçimlendireceksiniz.
Videodaki siyah ekran terminal evet. Girdikten sonra list disk deyince kaç tane disk görünüyor? Eğer bir taneyse onu seçip temizleyeceksiniz. Sonra da convert GPT komutuyla diski biçimlendireceksiniz.
Hocam hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten eniştemin yapacaklarını burada yazmak istemiyorum beni büyük bir dertten kurtardınız hepinize çok çok teşekkür ederim.