"Windows bu sürücüye yüklenemiyor" sorunu

Chaky

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Arkadaşlar HDD'nin içinde önemli fotoğraflar var format sırasında disk bolemiyorum. SSD de var oraya da işletim sistemi yükleyemiyorum, yardım ediniz.

Biraz daha ayrıntılı bilgi alabilirmiyiz ?
Mesele HDD boyutu SSD boyutu ne kadar süredir kullanıldığı. Dosya formatları gibi.
SSD Perşembe günü aldım
HDD 7-8 aylık SSD'ye USB bellek ile format atıp Windows 10 kurdum. Ama ne yazık ki Windows 10 a alışamadım. Windows 7 Yapmak istedim ve CD ile format atıyorum ama HDD'de çok önemli fotoğraflar var. SSD'ye de CMD'den silip dısk bölüp sistem kurmak istedim ve şuan Windows 1 sürücüsünü 1 bölümüne yükleyemiyor diye hata alıyorum lütfen yardım o fotoğraflar gitmemeli
HDD 1 TB SSD 120 GB

SSD Diski ve Windows için özel ayrılan küçük boyutlu alanları silin. Hepsi SSD tam boyutunda kullanılamayan bir alan olarak birleşmeli. Sonra yeniden SSD üzerinden bölüm oluşturun. Windows bölümlerine dokunmadan kalan yüksek boyutlu SSD bölümüne kurmayı deneyin.

şuan da sistem acılı HDD taktım ama disk 0 dinamik disk olarak görüyor ve yabancı diyor sağ tık yapıp temel diske dönüştür diyince disk üzerinde ki veriyi kaybedersiniz diyor nasil silmeden hallerderim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı